NATURLIGE NOTER

Velkommen til vores blog, Naturlige Noter. Her handler det både om økologisk hudpleje, naturlig hudpleje og masser af selvforkælelse. På Naturlige Noter vil du altid kunne finde masser af guides samt tips og tricks – uanset om det gælder hudpleje generelt eller specifikke produkter. Bloggen er delt ind i kategorier, så du nemt kan finde det, du skal bruge.

Olie vs creme blog indlæg af naturligolie

NYESTE INDLÆG

Her finder du vores nyeste indlæg til Naturlige Noter. Denne kategori går på tværs af alt vores indhold på Naturlig Noter, og den har udelukkende til formål at holde dig opdateret på de nyeste tilføjelser. Hvis du ikke er på udkig efter et bestemt indlæg, er det et skønt sted at blive inspireret.

MIG OG MIN SKØNHEDSPLEJE

Med Mig og min skønhedspleje håber vi på at kunne inspirere alle jer skønne læsere. Her handler det ikke om os, men meget mere om jer. Vi udforsker skønheds- og velværeuniverset, og her kan I læse, hvordan andre skønne og stærke mennesker tager hånd om sig selv – både indeni og udenpå.

TIPS TIL EN NATURLIG HUDPLEJERUTINE

Mangler du hjælp eller inspiration til din daglige rutine? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du blogindlæg omkring alt, der har med din hudplejerutine at gøre. Derfor vil du finde indlæg om hele rutiner, men også om enkelte produkter, der passer godt ind i din daglige rutine.

OLIE SOM HUDPLEJE

Det er ikke alle, der er lige bekendt med olier i hudpleje. Og selv hvis man er bekendt med det, er der masser af ting at holde styr på. Derfor vil du her kunne læse forskellige indlæg omkring olier og deres rolle i hudpleje.

TIPS TIL FORSKELLIGE HUDTYPER

Hudtyper er noget, der fylder en del inden for hudpleje. Men det er ikke lige altid nemt at fastlægge ens hudtyper, og det kan være endnu sværere at finde den rette behandling. Derfor kan du her læse om de forskellige hudtyper og finde ud af, hvordan du bedst kan pleje dem.