Hårpleje og Hårolie

Med en god hårpleje kan du balancere og styrke både hår og hovedbund. Hårpleje bliver ofte overset i vores daglige rutiner, men håret har også brug for en kærlig hånd. Vores hårpleje er multifunktionel og plejer med respekt for hovedbundens økosystem. Under de udvalgte produkter kan du læse meget mere om hårolie, hårserum, skægolie mm.

 • 5702020400178

  Økologisk Hårserum

  100 ml
  375 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Jojobaolie 100ml Naturligolie Jojobaolie fra naturligolie

  Økologisk Jojobaolie

  100 ml, 235 ml, 30 ml
  85 kr.345 kr.
  Vælg variant Detaljer
 • Hårolie fra naturligolie økologisk hårolie dråbe

  Økologisk Hårolie

  30 ml
  130 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • IMG_8281

  Økologisk Skægolie

  30 ml
  135 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Haarolie-100ml-v2 økologisk hårolie

  Økologisk Hårolie

  100 ml
  260 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Ikke på lager
  Hår tilbehør
  Detaljer

Olier til håret

Når det kommer til hårpleje, er olier til håret super effektivt. Det vigtigste er nemlig, at du med hårolier får tilført håret masser af fugt og pleje. Der er samtidig mange måder at bruge olier til håret. Du kan med en enkelt olie nemlig pleje både hår og hovedbund afhængig af, hvordan du bruger den. Du kan eksempelvis anvende olier til håret som daglig pleje i hårspidserne, eller som en hårkur henover natten.

Hårolie som oliekur til håret

Oliekur til håret er en rigtig god måde, hvorpå du giver dit hår intens pleje. Diverse hårprodukter, varmebehandlinger samt vind og vejr slider på håret. Derfor kan det være en god idé at bruge en oliekur til håret fra tid til anden. Et tip hertil er, at når du dagen efter vasker hårolien ud, så brug din shampoo, inden du gør håret vådt. Så får du meget nemmere vasket olieresterne ud. Ellers kan du risikere at håret ser fedtet ud efter din hårvask.

Hårolie til hårspidser

Vi kan alle blive enige om at hårspidser kan bruge lidt ekstra pleje. Mange oplever spaltede spidser eller at hårspidser virker tørre og krusede. Du kan med fordel hjælpe dine hårspidser med en lille mængde hårolie. Det giver flot glans og plejer samtidig længderne. Et godt tip er at påføre hårolien, mens dine hårspidser stadig er våde eller fugtige. Så trænger olien nemlig bedre ind i håret.

Hårolie som pleje til hovedbunden

Hårolier kan også hjælpe din hovedbund. Der findes mange årsager til, at man oplever irritationer såsom skæl og tørhed i hovedbunden. Heriblandt er for mange hårprodukter, varmebehandling og opsætning af fugtigt hår. Derfor kan du med fordel massere din fortrukne hårolie ned i hovedbunden, og lade den hjælpe dig over natten. Hvis du har tendens til sensitiv hud i hovedbunden, så kan du også anvende en aloe vera mist eller gel. Et godt tip er også her at fordele din shampoo i tørt hår, inden du går i bad.

Hårpleje er mange ting

Hårpleje dækker over mange forskellige ting – herunder både skægpleje og hårfjerning. Mange oplever gener forbundet med skægvækst, fordi huden ikke kan ånde. Andre oplever røde knopper og indgroede hår i forbindelse med hårfjerning. Derfor er hårpleje meget mere end hårspidser og de lange lokker. Du kan læse meget mere om skægpleje her og hårfjerning her.