Kropspleje

Kropspleje skal vi også huske. Selvom ansigtspleje ofte stjæler meget af opmærksomheden, så har huden brug for pleje og beskyttelse uanset hvor på kroppen, den er placeret. Uden den rette kropspleje kan huden udvikle tørhed, kløe eller andre irritationer.

Nedenfor ser du alle vores produkter til kroppen. Og længere nede på siden kan du læse meget mere om naturlig og effektiv kropspleje.

Kropspleje
 • Jojobaolie 100ml Naturligolie Jojobaolie fra naturligolie

  Økologisk Jojobaolie

  45 DKK355 DKK
  Vælg muligheder Detaljer
 • Naturligolie Aloe Vera Juice Aloe vera fra naturligolie

  Økologisk Aloe Vera 100 ml

  100 DKK
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Økologisk rosenvand spray fra naturligolie Rosenvand fra Nautrligolie

  Økologisk Rosenvand 100 ml

  135 DKK
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Økologisk Shea Smør fra naturlig olie Shea fra Naturligolie
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Ikke på lager
  Økologisk Sød mandelolie 235ml sød mandel fra Naturligolie

  Økologisk Sød Mandelolie

  45 DKK325 DKK
  Detaljer
 • Abrikoskerneolie 100ml Naturligolie Abrikoskerne fra naturligolie

  Økologisk Abrikoskerneolie

  55 DKK350 DKK
  Vælg muligheder Detaljer

Kropspleje er mange ting

Kropspleje dækker over flere former for pleje. Ligesom med ansigtspleje, skal vi også huske at rense huden på kroppen og give den fugt. Hvis du vil holde huden ensartet og elastisk, er det ikke nok at smøre et lag olie på i ny og næ. Derfor skal du også kigge efter de samme aktive ingredienser i din kropspleje, som du gør i din ansigtspleje. På den måde sørger du for at styrke og pleje din hudbarriere på hele kroppen – og ikke kun i ansigtet.

Forskellige behov til kropspleje

Når det kommer til kropspleje, kan din hud have forskellige behov alt efter dens placering. Mange oplever eksempelvis tørre hænder, albuer og skinneben, mens resten af kroppen har en fin fugt- og fedtbalance. Derfor kan det være, at din hud har brug for mere intens pleje på visse områder. Det kan her være en god idé at kigge efter mellem-fed kropspleje eller investere i en federe olie, du kan blande dit fortrukne produkt op med. Du kan med en federe olie også påføre intens pleje til de tørre områder, mens du påfører din fortrukne olie på resten af kroppen.

Hold øje med din sæbe

Når det kommer til valg af sæbe, skal du ikke bare vælge den første og bedste. Flere sæber – primært barsæbe – udtørrer nemlig huden. Og det efterlader større og mere omfattende krav til din kropspleje. Hvis du i en lang årrække bruger udtørrende sæber, kan du i værste tilfælde udvikle tør eller sensitiv hud, fordi din hudbarriere har taget skade. Find i stedet en skånsom sæbe med en pH-værdi omkring 5. Så matcher den nemlig din huds naturlige pH-værdi.

Kropspleje til tør hud

Hvis du døjer med tør hud på kroppen, er det en god idé at kigge efter olier med et højt indhold af oliesyre. Disse olier er federe og har en lidt langsommere absorberingstid. Til gengæld er de rigtig mere tætsluttende og effektive til at fugtforsegle din hud. Og det er guld værd, hvis du har tendens til tør hud på kroppen.