KROPSPLEJE

Din krop fortjener nærende pleje for at opretholde en sund hud med en stærk barriere. Uden den rette kropspleje kan huden udvikle tørhed, kløe eller andre irritationer. Vi har et udvalg af luksuriøs kropspleje til at skabe kærlige rutiner, der passer på huden fra top til tå.

 • Jojobaolie 100ml Naturligolie Jojobaolie fra naturligolie

  Økologisk Jojobaolie

  100 ml, 235 ml, 30 ml
  85 kr.345 kr.
  Vælg variant Detaljer
 • Ricinusolie 30ml Naturligolie Økologisk Ricinus olie indhold billede fra naturligolie

  Økologisk Ricinusolie

  30 ml
  85 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Økologisk Shea Smør fra naturlig olie Shea fra Naturligolie

  Økologisk Sheasmør

  100 ml
  95 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Økologisk kropsolie 235 ml kropsolie fra naturligolie

  Økologisk Kropsolie

  235 ml
  345 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Økologisk Negleolie fra Naturligolie Økologisk Negleolie

  Økologisk Negleolie

  10 ml
  115 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Epsom salt fra Naturligolie 500ml Epsom salt fra Naturligolie

  Epsomsalt

  100 ml, 480 ml
  60 kr.250 kr.
  Vælg variant Detaljer
 • økologisk babyolie Babyolie fra Naturligolie

  Økologisk Babyolie

  100 ml
  165 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer

Kropspleje er mange ting

Kropspleje dækker over flere former for pleje. Ligesom med ansigtspleje, skal vi også huske at rense huden på kroppen og give den fugt. Hvis du vil holde huden ensartet og elastisk, er det ikke nok at smøre et lag olie på i ny og næ. Derfor skal du også kigge efter de samme aktive ingredienser i din kropspleje, som du gør i din ansigtspleje. På den måde sørger du for at styrke og pleje din hudbarriere på hele kroppen – og ikke kun i ansigtet.

Forskellige behov til kropspleje

Når det kommer til kropspleje, kan din hud have forskellige behov alt efter dens placering. Mange oplever eksempelvis tørre hænder, albuer og skinneben, mens resten af kroppen har en fin fugt- og fedtbalance. Derfor kan det være, at din hud har brug for mere intens pleje på visse områder. Det kan her være en god idé at kigge efter mellem-fed kropspleje eller investere i en federe olie, du kan blande dit fortrukne produkt op med. Du kan med en federe olie også påføre intens pleje til de tørre områder, mens du påfører din fortrukne olie på resten af kroppen.

Hold øje med din sæbe

Når det kommer til valg af sæbe, skal du ikke bare vælge den første og bedste. Flere sæber – primært barsæbe – udtørrer nemlig huden. Og det efterlader større og mere omfattende krav til din kropspleje. Hvis du i en lang årrække bruger udtørrende sæber, kan du i værste tilfælde udvikle tør eller sensitiv hud, fordi din hudbarriere har taget skade. Find i stedet en skånsom sæbe med en pH-værdi omkring 5. Så matcher den nemlig din huds naturlige pH-værdi.

Kropspleje til tør hud

Hvis du døjer med tør hud på kroppen, er det en god idé at kigge efter olier med et højt indhold af oliesyre. Disse olier er federe og har en lidt langsommere absorberingstid. Til gengæld er de rigtig mere tætsluttende og effektive til at fugtforsegle din hud. Og det er guld værd, hvis du har tendens til tør hud på kroppen.