Om Naturligolie 2017-11-10T20:37:01+00:00

NATURLIGOLIE // KORT FORTALT

Vi tilbyder bæredygtig skønhedspleje baseret på unikke behov, personlig vejledning og rene økologiske råvarer.

Velvidende at alt vi tilfører vores hud og hår absorberes af vores kroppe, mener vi at ”respekt” og ”omhu” er hjørnesten i enhver resultatorienteret og visionær skønhedspleje. Alle olier og råvarer vi inkluderer i vores sortiment er udvalgt på baggrund af deres virksomme og terapeutiske egenskaber. Vi fokuserer alene på den direkte kontakt mellem dig og naturens omfangsrige udvalg af skønhedsbringende elementer og anvender ingen former for syntetiske ingredienser eller fyldestoffer.

VORES MISSION

Med udgangspunkt i naturens mest virksomme økologiske olier og råvarer skaber vi rammerne for resultatorienteret og bæredygtig skønhedspleje. Vi undgår syntetiske ingredienser, mineralske olier og dyreforsøg.

NATURLIGT INDHOLD

Rene olier og råvarer er vejen til sund og naturlig skønhed. Så simpelt kan det siges. Og for at sikre dig de bedste resultater, har vi valgt at gøre kvalitet..

FAGLIG VEJLEDNING

Vi ved at det til tider kan være en udfordring at finde frem til den rette olie, råvare eller opskrift. Vi bestræber os derfor på at stille alt den vejledning..

BRUGERVENLIGHED

Hos Naturligolie ved vi, at resultater er bedst vist og ikke fortalt. Alt hvad vi anvender og inkluderer i vores koncept skal være enkelt, holdbart og frem for alt ..