Om NATURLIGOLIE

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et bæredygtigt og økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske, rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed. Gennemsigtighed i forhold til indholdet i vores produkter, da det er helt essentielt for os, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. Vi udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Udover at være økologiske, er vores produkter uden duftstoffer og parfume. Vi tror på, at uraffinerede, økologiske råvarer er den ultimative luksus til huden, og vi arbejder samtidig hårdt for at holde priserne jordnære.

Naturligolie er til dig, der ønsker effektiv hudpleje baseret på rene og økologiske råvarer.

Til dig der vil træffe et bevidst og bæredygtigt valg.

Til dig der vil vide, præcis hvad du påfører din hud.

Naturligolie er selvforkælelse pakket ind i ærlig hudpleje.

ØKOLOGI

Det er et naturligt valg for os at håndplukke økologiske ingredienser. Flere og flere forbrugere vælger bevidst økologiske varer fra hylderne, når vi handler fødevarer. Vores mission er at give dig som forbruger mulighed for at træffe de samme bæredygtige valg, når det gælder hudpleje.

Derfor er Naturligolies produkter økologiske og baseret på rene, uforarbejdede råvarer. Hvis du kigger bag på vores produkter, kan du læse, at de er 95-100% økologiske.

Vi tror på, at økologiske produkter er det bedste for vores planet og for din hud.

RENHED

Hos Naturligolie anvender vi ingen kunstige tilsætningsstoffer. Vores olier består af rene, uraffinerede planteolier, der udvindes ved koldpresning af økologiske planter, bær, nødder, frø og kerner. At de er koldpressede betyder, at olierne udvindes uden brug af opvarmning. Dermed bevares det naturlige indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler bedst muligt. Det betyder også, at koldpressede olier er af den højeste kvalitet og tættest på den naturlige råvare. Derfor har olierne stadig deres oprindelige, blide dufte samt naturlige, dybe farver. Vi vælger økologiske, koldpressede olier, fordi de lever op til vores krav om bæredygtighed, og fordi olierne er enkle, men samtidig overdådige.

Når du vælger Naturligolie, får du hudplejeprodukter i den reneste form. Vores produkter består af friske og uraffinerede råvarer, hvilket betyder, at vores produkter har en kortere holdbarhed end mange andre på markedet. For naturligt at forlænge produkternes holdbarhed anvender vi E-vitamin til oliebaserede produkter. E-vitamin er en naturlig antioxidant, der forlænger oliernes levetid og samtidig har en beskyttende og blødgørende virkning på huden. Til vandbaserede produkter, såsom Økologisk Fugtserum, anvender vi udelukkende naturlige og milde ingredienser til at forlænge produktets holdbarhed, og som samtidig har hudforbedrende egenskaber.

Vi bruger hertil mørke ”apotekerglas”, der beskytter indholdet mod solens stråler og lyspåvirkning. Du kan se ”Bedst før” bag på alle dine Naturligolie produkter og læse præcis, hvad dine produkter indeholder.

GENNEMSIGTIGHED

Når vi lægger vægt på gennemsigtighed, betyder det, at du som forbruger let kan læse præcis, hvad produkterne indeholder. Vores ingredienslister er holdt enkle, så du kan gennemskue, hvad der er i din hudpleje. Derudover er vores ingredienslister enkle, fordi vi lægger vægt på, at huden ikke skal tilsættes unødvendige ingredienser. Vi udvælger ingredienser, der både passer på vores hud og vores natur.
Alle vores produkter bliver tappet i hjertet af Frederiksberg. Derfor kan vi garantere, at hvert produkt er fyldt med friske ingredienser af højeste kvalitet. Herudover lægger vi vægt på transparens i forhold til ingrediensernes oprindelsesland.

TRYGHED

Det er helt essentielt for os, at du er tryg, når du anvender Naturligolies produkter. Vi udvælger nøje hver eneste ingrediens, og anvender aldrig parfume i vores produkter – hverken kunstig parfume eller naturlige dufte fra æteriske olier.

Naturligolie er naturlig hudpleje, og vi anvender udelukkende økologiske, uraffinerede og plantebaserede ingredienser. Det betyder at Naturligolies produkter er veganske, fri for mineralske olier, sulfater, silikone, parfume og fyldstoffer. Vi anvender aldrig ingredienser, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, ligesom vi heller ikke anvender den omdiskuterede palmeolie i vores produkter. Du er altid velkommen til at skrive til os med dine spørgsmål på [email protected].

BÆREDYGTIGHED

Vi stræber efter altid at finde den mest bæredygtige løsning og dermed minimere de negative fodspor, vores virksomhed sætter. Vores vigtigste løfte er, at Naturligolies hudpleje både passer på mennesker og planeten. Vores fokus er på to kerneområder – miljøvenlig emballage og økologiske ingredienser. Vi går aldrig på kompromis, og vi forsøger konstant at udvikle nye, bæredygtige metoder at producere og emballere vores produkter.

naturligolie rutine

MILJØVENLIG EMBALLAGE

Missionen med vores emballage er at bidrage til øget miljøvenlighed igennem bæredygtige materialevalg og praktiske designs.

For Naturligolie handler bæredygtige materialevalg om at udvælge emballering med de mest miljøskånsomme fremstillingsmetoder og bedste muligheder for genanvendelse. Det gør vi ved at sammensætte emballagekomponenter med korteste vej til genbrug, bedste evne til nedbrydelighed og størst antal muligheder for genanvendelse.

Hånd i hånd med bæredygtige materialevalg går praktiske designs. For os handler det om at tænke bæredygtighed ind, når vi udformer og sammensætter vores produkter. Særligt i forhold til at skabe de bedste forudsætninger for indholdets levetid, så vi kan sikre mindre miljøbelastning. Her er emballage i glas og pap vores foretrukne valg, imens plastik kun accepteres, når opgaven ikke kan klares uden.

Ved modtagelse af din pakke medfølger der ikke papemballage til hvert produkt. Denne “minimal packaging”-politik skyldes vores holdning til, at hvis det ingen umiddelbar funktion tjener, så vil vi hellere vælge det fra og samtidigt sparre miljøet for unødig belastning. I stedet har vi vedlagt små kort, der kort men præcist beskriver produktets egenskaber og funktioner. Du kan altid finde mere dybdegående information om hvert produkt på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores valg af miljøvenlig emballage her.

MERE END OLIE

Udover planteolier består vores sortiment bl.a. også af økologisk fugtserum, økologisk bryn- & vippeserum, forfriskende ansigtsmists og aromaterapi til hjemmet. Derudover finder du også ansigtsmasker, bløde, økologiske badehåndklæder og vaskehandsker til skånsomt at fjerne makeup. Vi stræber efter at give dig mulighed for at få alt det, du har brug for til naturlig og selvforkælende pleje.

vores blog dykker vi ned i myter, tendenser, ingredienser og meget mere. Vi formidler om naturlig hudpleje og guider til, hvordan man kan passe på sig selv og sin hud.

økologisk babyolie