Ansigtspleje

Ansigtspleje er et must uanset din hudtype. En god og effektiv ansigtspleje styrker huden og forebygger tidlige alderstegn. Du kan her se vores produkter til ansigtet, og længere nede kan du læse meget mere om ansigtspleje.

 • Jojobaolie 100ml Naturligolie Jojobaolie fra naturligolie

  Økologisk Jojobaolie

  45 DKK355 DKK
  Vælg muligheder Detaljer
 • Ansigtsolie Glød økologisk olie fra naturligolie Ansigtsolie glød naturligolie

  Økologisk Ansigtsolie – GLØD

  125 DKK245 DKK
  Vælg muligheder Detaljer
 • Naturligolie Aloe Vera Juice Aloe vera fra naturligolie

  Økologisk Aloe Vera 100 ml

  100 DKK
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Økologisk rosenvand spray fra naturligolie Rosenvand fra Nautrligolie

  Økologisk Rosenvand 100 ml

  135 DKK
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Økologisk Shea Smør fra naturlig olie Shea fra Naturligolie
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Mudder fra det døde hav Mineralsk mudder maske

  Mineralsk Mudder

  65 DKK105 DKK
  Vælg muligheder Detaljer
 • Ikke på lager
  Havtornolie 10ml Naturligolie Havtorn naturligolie
  Detaljer
 • Abrikoskerneolie 100ml Naturligolie Abrikoskerne fra naturligolie

  Økologisk Abrikoskerneolie

  55 DKK350 DKK
  Vælg muligheder Detaljer

Ansigtspleje efter hudtype

Din ansigtspleje skal helst tilpasses din hudtype. Hvis du anvender ”forkert” ansigtspleje over en længere periode, kan du opleve irritationer, tør hud eller urenheder. Ansigtspleje dækker også over en bred vifte af produkter. Herunder både rens, fugt og olier. Det er essentielt, at du finder de produkter, som er bedst til din hudtype og dine behov inden for alle tre områder af ansigtspleje. Det giver nemlig din hud de bedste forudsætninger for at holde sig sund og stærk.

Er du i tvivl omkring, hvilken hudtype du har? Du kan læse mere om de forskellige hudtyper her.

Ren ansigtspleje

Det er altid en god idé at kigge efter ren og naturlig ansigtspleje. Fordi vores hud påvirkes af alt, den kommer i kontakt med, er det vigtigt at tænke over, hvad din ansigtspleje indeholder. Økologiske ingredienser er et godt sted at starte. Ren ansigtspleje er ofte også mere skånsomt ved huden, hvilket er vigtigt uanset din hudtype. Vi skal beskytte og styrke huden, ikke irritere den.

Ansigtspleje til mænd

Ansigtspleje til mænd er langt hen ad vejen præcis det samme som ansigtspleje til kvinder. Derfor gør de samme ting sig gældende, når det kommer til hudtyper og behov. Med undtagelse af skægpleje. Et skæg kan skabe nogle udfordringer for huden under. Er skægget stort, kan det medføre skæl og kløe. Hyppig hårfjerning kan medføre rødme og indgroede hår. Skægpleje er derfor en vigtig del af ansigtspleje til mænd. Det plejer nemlig både skægget og huden under.

Olier som ansigtspleje

Hvis du ikke er bekendt med olier som ansigtspleje, kan det være lidt af en mundfuld. Men olier er yderst fordelagtige i din hudpleje. Olier er nemlig genkendelige for huden, fordi mange af dem minder om hudens eget fedtlag. Olier har derfor nemt ved at trænge ned i hudens øverste lag med alle deres plejende egenskaber. Olier er samtidig fedtstoffer, som din hud har brug for, når den skal beskytte sig selv – og dig. Olierne lægger sig som et beskyttende lag og hjælper på den måde med at holde på fugten i huden. Du kan læse meget mere om oliers egenskaber i hudpleje lige her.