Økologisk Hårserum2024-03-26T12:11:38+02:00
Økologisk

Hårserum Boost

Vink farvel til hårtab

Økologisk

Hårserum Boost

Vink farvel til hårtab

375,-

Økologisk Hårserum boost

4i1 hårserum der reducerer hårtab, stimulerer hårvækst og styrker håret samtidig med at hovedbundens økosystem bringes i balance. Baseret på naturlige ingredienser og banebrydende bioteknologi.

100% tilfredshedsgaranti

Så godt virkede det på Jesper

Udtalelse fra Jesper:
“I min familie har vi altid haft en kraftig hårpragt. Da jeg kom sidst i 30’erne begyndte det dog at tynde ud på toppen. Dette var ikke et fænomen set hos mine søskende eller forældre, så det undrede mig meget, hvorfor det ramte mig.

Jeg blev gjort opmærksom på økologisk hårserum og det virkede umiddelbart lovende, specielt med deres cash-back garanti. Efter et halvt års brug så jeg markante fremskridt i min hårvækst, som billederne tydeligt viser.

Dette kan udelukkende tilskrives Økologisk Hårserum, da jeg ikke har lavet andre ændringer i mit liv. Der er slet ingen tvivl om at produktet virker!”

Sådan virker Hårserum Boost

Økologisk Hårserum Boost er et 4i1 serum, der via bioteknologiske ingredienser balancerer hårets vækstcyklus. Serummet består af en simpel, men resultatorienteret formel af naturlige ingredienser med klinisk dokumenteret effekt.

Indeholder det prisvindende algeekstrakt SymHair® Force 1631, der er klinisk dokumenteret til at igangsætte hårcellernes naturlige processer, hvilket forlænger hårets aktive (anagene) vækstfase, øger mængden af aktive hårceller og booster hårvæksten.

SymHair® Force 1631 reducerer hårtab ved at mindske mængden af hår i den inaktive (katagene og telogene) fase, hvor håret stopper med at vokse, hårfolliklerne skrumper ind og håret falder ud.

Indeholder Defenscalp™, en naturlig og patenteret ingrediens, der målrettet går ind og balancerer hovedbundes økosystem, hvilket mindsker skæl og afhjælper fedtet hår og hovedbund.

SymHair® Force 1631 styrker hårfibrene, hvilket gør håret mere elastisk og modstandsdygtigt, og mindsker at håret knækker.

Fordele

 • Forebygger hårtab
 • Stimulerer hårvækst
 • Øger hårets tæthed, styrke og volumen
 • Mindsker skæl
 • Mindsker fedtet hår og hovedbund
 • Balancerer hovedbundens økosystem

Hvornår kan jeg se Resultater?

Studier foretaget af Symrise og Lucas Meyers Cosmetics.

Af testpersonerne oplevede mindre fedtet hovedbund efter 30 dage

Af testpersonerne oplevede generelt mindre hårtab, stærkere og mere glansfuldt hår samt tykkere og mere voluminøst hår.

Af testpersonerne oplevede mindre skæl efter 30 dage

Færre knækkede hår efter 5 anvendelser (fra et ex vivo studie, undersøgelse af hårstrå i laboratorie)

Hvordan Anvendes Hårserum?

Påføring af hårserum

Spray 5-10 pump hårserum direkte i hovedbunden, fokusér på områder, hvor du ønsker at booste hårvæksten. Massér serummet grundigt ind i hovedbunden. Anvendes én gang dagligt, ideelt ved sengetid, på tør eller fugtig hovedbund. Økologisk Hårserum er et leave-in produkt, og skal ikke skylles ud. Serummet har en ikke-fedtende konsistens, der trænger hurtigt ind.

Brug 30 sekunder på at massere ingredienserne ind med fingerspidserne. Hovedbundsmassage virker stimulerende på blodcirkulationen, og den øgede blodgennemstrømning i hårsækkene er med til at sende ilt og næringsstoffer til hårfolliklerne. Daglig brug af Økologisk Hårserum kombineret med hovedbundsmassage og vil skabe et endnu bedre resultat.

Aktivstoffer i Økologisk Hårserum

SymHair®

DefenScalp™

Effekt

 • Forebygger hårtab
 • Stimulerer hårvækst
 • Øger hårets tæthed, styrke og volumen

Algeekstraktet forlænger hårets aktive (anagene) vækstfase, hvilket booster hårvæksten, så håret vokser hurtigere og i længere tid. Derudover reducerer algeekstraktet mængden af inaktive hårceller. Den særlige 360 graders teknologi sørger for, at hårfibrene styrkes, hvilket fremmer hårets elasticitet, der modvirker at håret knækker.

Et klinisk studie viser, at hårvæksten stimuleres med op til 46% efter blot 6 dage.

Efter 3 måneders daglig brug fremmer SymHair et længere, tættere og fyldigere hår.

(Studie foretaget af Symrise)

Effekt

 • Mindsker skæl
 • Mindsker fedtet hår og hovedbund
 • Balancerer hovedbundens økosystem

Ekstrakt udvundet af planten gederams, der aktivt reducerer skæl og overproduktion af talg (fedt). Det er en mild, men yderst effektiv ingrediens, der arbejder med respekt for hovedbundens mikroorganismer. Planteekstraktet gendanner homeostasis, der er hovedbundens barriere, og balancerer niveauet af svampearten Malassezia, der kan være årsag til skæl, fedtet hår og irritation i hovedbunden.

Et klinisk studie viser, at talgproduktionen reduceres med 67% efter 30 dage.

Studiet viser også, at mængden af skæl reduceres med op til 54% efter 30 dage.

(Studie foretaget af Lucas Meyer)

Andre Aktive ingredienser

Økologisk Aloe Vera

Aloe Vera har en fugtgivende, antiinflammatorisk og lindrende effekt på hår og hovedbund.

Aloe vera har et højt indhold af antioxidanter, enzymer og fugtbindende sukkerstoffer, der skaber optimale vækstbetingelser i hovedbunden. Flere studier har vist, at aloe vera har en positiv virkning på hårets sundhed, hårfolliklerne og hovedbunden.

Kilde:

Researchgate.com

Hyaluronsyre

Lavmolekylær hyaluronsyre er en effektiv fugtmagnet, der kan binde vand op til 1000 gange sin egen vægt.

Hyaluronsyre trænger ned i de dybere hudlag, og bevarer den rette balance mellem lipider, fugtighedsbevarende midler og proteiner, der kræves til et sundt hår. Styrker hovedbundens barriere og fremmer fugtniveauet i hår og hovedbund uden at fedte.

FAQ

Kan jeg bruge produktet, hvis jeg er gravid eller ammer?2022-07-12T10:45:30+02:00

Der er ingen indikationer på, at ingredienserne ikke kan anvendes under graviditet og amning. Produktet har en A-kolbe i Kemiluppen, som er din garanti for, at det ikke indeholder parfumestoffer, allergifremkaldende stoffer eller mistænkt hormonforstyrrende stoffer.

Hvad betyder det, at der er ubalance i hårets cyklus?2022-03-01T11:00:50+02:00
 • Hårets cyklus inddeles i fire faser: 1. den anagene fase (aktiv fase), 2. den katagene fase (overgangsfase), 3. den telogene fase (hvilefase) og 4. den eksogene fase (udstødelsesfase). Der vil altid være en procentdel af hårstråene, der befinder sig i hver af faserne, men hvis balancen forstyrres, så man får flere hår i hvilefasen og færre i vækstfasen, så vil man opleve hårtab.
 • Økologisk Hårserum Boost hjælper med at balancere hårets naturlige vækstcyklus ved at øge mængden af hår i den aktive fase og minimere mængden af hår i hvilefasen.
Hvordan får jeg det bedste resultat?2022-03-01T11:02:05+02:00

Vedholdenhed er nøglen til synlige resultater, og derfor er det bedste du kan gøre at skabe gode hårplejerutiner i din hverdag. Vi anbefaler, at du har fokus på følgende:

 • At anvende Økologisk Hårserum Boost hver dag, gerne på det samme tidspunkt, så du nemmere husker det i din daglige rutine.
 • Brug 30 sekunder på at massere ingredienserne ind med fingerspidserne. Hovedbundsmassage virker stimulerende på blodcirkulationen, og den øgede blodgennemstrømning i hårsækkene er med til at sende ilt og næringsstoffer til hårfolliklerne. Daglig brug af Økologisk Hårserum Boost kombineret med hovedbundsmassage vil skabe et endnu bedre resultat.
 • At du vasker håret med en mild og sulfatfri shampoo, der ikke udtørrer hverken hår eller hovedbund. Vær opmærksom på også at vaske hovedbunden ved at massere shampooen grundigt ind, og derved forebygge ophobning stylingprodukter, overskydende fedt og snavs.
Hvor meget produkt skal jeg bruge?2022-03-01T11:02:49+02:00

Vi anbefaler at anvende omkring 5-10 pump med fokus på områder, hvor du ønsker at booste hårvæksten.

Hvor lang tid rækker Økologisk Håserum Boost?2022-02-25T16:42:27+02:00

Økologisk Hårserum Boost indeholder 100 ml, der rækker til ca. 1,5 måneds daglig brug.

Fedter den?2022-02-25T16:41:43+02:00

Økologisk Hårserum Boost har en ikke-fedtende konsistens, der trænger hurtigt ind i hovedbunden. Indeholder Defenscalp, der målrettet regulerer hovedbundens økosystem, hvilket resulterer i en sund hovedbund uden skæl og overproduktion af talg (fedt i hovedbunden).

Passer hårserummet til min hårtype?2022-02-25T16:40:53+02:00

Ja. Økologisk Hårserum Boost er velegnet til alle hårtyper, og afhjælper eventuelle hovedbundsproblemer samtidig med at booste hårvæksten og reducere hårtab.

Kan produktet anvendes af både mænd og kvinder?2022-02-25T16:38:38+02:00

Ja, absolut! Vi har udviklet Økologisk Hårserum Boost til at balancere og booste hårets vækstcyklus hos både mænd og kvinder. Serummet kan anvendes forebyggende mod hårtab eller til at fremme hurtigere vækst, hvis du allerede døjer med hårtab.

Hvor ofte skal jeg bruge Økologisk Hårserum Boost?2022-04-07T14:36:00+02:00

For det bedst mulige resultat, skal hårserummet anvendes hver dag i minimum 3 måneder. Produktet kan anvendes morgen eller aften på både tør og fugtig hovedbund, og skal ikke skylles ud. Når du har opnået et tilfredsstillende resultat, kan du fortsætte med at anvende hårserummet 2-3 gange om ugen for at vedligeholde resultatet.

Hvad indebærer Naturligolies tilfredshedsgaranti?2023-03-22T10:31:18+02:00

Din oplevelse med Naturligolie og de produkter vi tilbyder betyder alt for os. Er du ikke helt tilfreds med dit køb, kan du indenfor 100 dage efter modtagelse, skrive til os at du ønsker pengene retur.

Hvornår kan jeg forvente resultater?2022-02-25T16:34:54+02:00

Ved daglig brug kan du forvente sundere hovedbund allerede efter første anvendelse, og kliniske studier viser stimulering af hårvækst allerede efter 6 dage. SymHair® Force 1631 er klinisk dokumenteret til at give tættere, fyldigere og stærkere hår efter 3 måneders daglig brug. Vi anbefaler derfor, at du venter op til 3 måneder før du evaluerer resultatet.*

Tag gerne et billede før, du begynder at anvende Økologisk Hårserum Boost og igen efter 3 måneders brug. På denne måde kan du følge udviklingen og sammenligne før og efter.

*Hårets og hovedbundens kvalitet og cyklus påvirkes af faktorer såsom stress, sygdom, hormonelle forandringer, livsstil, alder og køn, og derfor kan resultatet variere fra person til person.