Luksuriøs og koldpresset

Økologisk Babyolie

 Når kun det bedste er godt nok

økologisk babyolie

Kun det bedste er godt nok. SOM ALTID.

Derfor har vi udviklet vores helt eget bud på en Økologisk Babyolie. Den er naturlig, koldpresset og multifunktionel. Ingredienserne er nøje udvalgt på baggrund af deres lindrende, beroligende og beskyttende egenskaber. Økologisk Babyolie er egnet til den nye og sarte babyhud, til tørre områder, til badet og til arp. Ingen tilsat duft eller kemi. Og så kan den bruges af hele familien.

babymassage

Tips til babymassage

Du har sikkert hørt om babymassage. Men hvad er det egentlig? Og kan det give babyer bedre søvn? Vi har talt med Katrine Birk, der er en af Danmarks dygtigste eksperter inden for babymassage.

økologisk babyolie

Sådan bruger du babyolie

En babyolie er en multifunktionel olie til spædbørn, babyer og større børn. Babyolie har til formål at holde huden blød og smidig, og den er udviklet specifikt til at beskytte og passe på den sensitive og tynde babyhud.

Udviklet i samarbejde med jer

Økologisk Babyolie er udviklet i samarbejde med familier og babyer i alderen 0-2 år. Vi har finjusteret opskriften, så Økologisk Babyolie lever op til alle behov og ønsker om både konsistens, duft og virkning.

mor og baby bruger babyolie
mor påføre babyolie

Takket være familiernes feedback er vores Økologisk Babyolie den bedste udgave af sig selv, og vi er utrolig stolte af nu at kunne præsentere den som en del af vores sortiment.

babyolie på bord

Koldpressede rene olier

Økologisk Babyolie består af koldpressede og økologiske olier. Det er vigtigt for os at bruge koldpressede olier, da det er den mest naturlige, effektive og luksuriøse form for olie.

baby seng
mor giver baby olie

Den nænsomme fremstillingsproces sørger for, at det høje indhold af vitaminer, mineraler, fedtsyrer og antioxidanter bevares. Det betyder også, at olierne i Økologisk Babyolie har sine naturlige dufte og farver, og produktet er uden nogen former for tilsat parfume og kemi.

babyolie med baby

Nøje udvalgte ingredienser

Abrikoskerneolie: virker blødgørende, fugtbevarende og kløestillende
Jojobaolie: virker balancerende, beskyttende og antiinflammatorisk
Tidselfrøolie: tilfører essentielle fedtsyrer og bidrager til hurtig absorbering
Kokosolie: virker antibakteriel, fugtforseglende og styrker hudens barriere
E-vitamin: stærk antioxidant der forlænger holdbarheden og virker blødgørende