Log ind

Opret en kundekonto

Jeg er informeret om, at Naturligolie behandler mine personoplysninger i henhold til Politik for personoplysninger for Naturligolie.

Fordele til dig som medlem

Vi hos Naturligolie elsker, at du følger med og er en trofast kunde. Derfor vil vi gerne forkæle dig lidt. Vi har slået os sammen med forskellige brands for at give dig nogle skønne rabatter og tilbud, så du kan forkæle dig selv på de bedst mulige måder.

Eat Grim

Selvforkælelse kommer i mange former og størrelser. Og skønhed kommer både indefra og udefra. Vi vil gerne minde dig om, at du er FANTASTISK, som du er! Derfor har vi slået os sammen med EAT GRIM. De er en mega sej virksomhed baseret i København, som bekæmper madspild. De elsker alle de oversete, ”grimme” og ubehandlede frugter og grøntsager – og så er alle deres produkter økologiske. Både vi og EAT GRIM er fortalere for den enkelte og naturlige skønhed, og sammen arbejder vi hårdt for at give dig de bedste og skønneste uraffinerede produkter.

Din medlemsrabat på 20% på eatgrim.dk:

GRIMXNATURLIGOLIE 

Gå til eatgrim.dk

Yogastream

Du har måske hørt det før, men vores indre har stor betydning for vores ydre. Når vi har det godt indeni, har vi det også meget bedre udenpå. Og vi ved godt, det kan være alt for svært at finde tid til den indre ro i den travle hverdag. Men vi synes nu alligevel, du fortjener det. Derfor har vi allieret os med YogaStream. En fantastisk virksomhed, der tilbyder hele 13 forskellige yogastilarter. Og det bedste er, at du slet ikke behøver at forlade dit hjem. For det skal nemlig ikke være en byrde at forkæle sig selv og finde sin indre ro! Og med en kombination af indre ro og ydre pleje, så er du klar til at erobre verden.

Din medlemsrabat på 50% de første 3 mdr. på yogastream.dk:

NATURLIGYOGA

Gå til yogastream.dk

Frankly Juice

En velplejet hud handler også om vores kost. Det har du måske hørt før. I jagten på en god fugtbalance og naturlig glød er vores madvaner nemlig lige så vigtige som vores hudpleje. Derfor har vi slået os sammen med Frankly Juice. De laver smagsfulde juice på økologiske og koldpressede råvarer med masser af naturlige vitaminer og mineraler. Med de farverige smagsbomber kan du opretholde din væskebalance og forkæle din hud med en masse næringsstoffer. Og som en lækker bonus benytter Frankly Juice frugt og grønt fra anden sortering. Så ikke nok med du hjælper din hud, så hjælper du også planeten.

Din medlemsrabat på 20% din første Frankly Juice kasse:

NATURLIGOLIEXFRANKLYJUICE

Gå til Franklyjuice.dk

Flowering

Husk at selvforkælelse er ikke kun hudplejeprodukter. Det er alle de (små) ting, der gør os glade. Og er der noget, der kan få os i godt humør, så er det en flot og miljøvenlig blomsterbuket. Derfor har vi har vi lavet en aftale med Flowering. De er en skøn, dansk virksomhed, der laver unikke buketter af overskudsblomster, og de pynter dit hjem lige så længe som enhver anden buket. Flowering håndplukker overskudsblomster og anvender miljøcertificerede samt danske blomster. Du kan forkæle dig selv, pynte hjemmet og give en hjælpende hånd til miljøet. Dét er en win-win situation, hvis du spørger os.

Din medlemsrabat på 10% hos Flowering:

NATURLIG10

Gå til flowering.dk