Find din Hudtype

Normal

Naturligolie hudtype olieret

Normal hud føles og synes blød, elastisk, med fine porer og glat tekstur.

Tør

Naturligolie hudtype tør

Tør hud føles stram og kløende, med eventuel afskalning og sprækker.

Olieret

Naturligolie hudtype olieret

Olieret hud er skinnende med tendens til synlige porer, hudorme og udbrud.

Kombineret

Naturligolie hudtype kombination

Kombineret hud synes olieret i T-zonen og tør til normal hud ved kinder.

Sensitiv

Sensitiv hud reagerer med irritation og rødme ved almindelige påvirkninger.

Hvorfor naturligolie

Økologi

Alle vores økologiske ingredienser er certificerede under Soil Association, fordi vi sætter høje krav til oprindelse, udvinding og kvalitet. Vi tror på, at økologiske produkter er det bedste for vores planet og for din hud.

Renhed

Vi anvender naturens egne og rene ingredienser. Vi vælger at anvende koldpressede olier, fordi de er tættest på den naturlige råvare med et højt indhold af vigtige antioxidanter, vitaminer og mineraler. Vores produkter er parfumefri, veganske og uden skadelig kemi.

Miljøvenlig emballage

Vi vægter bæredygtighed i alle led i vores værdikæde. Derfor anvender vi emballage i glas og pap, mens plastik kun accepteres, når opgaven ikke kan klares uden. Vi har en “minimal-packaging” politik, hvor det unødvendige er skåret fra, og derfor anvender vi ikke papemballage til vores produkter.

Gennemsigtighed

For Naturligolie er det helt essentielt, at du ved, hvad du smører på din hud. Derfor kan du læse den fulde og præcise opskrift på alle vores produkter. Vores mission er at gøre det nemmere for dig at gennemskue indholdet i dine produkter, så du føler dig tryg.