Gave til mor

Har du brug for lidt inspiration til din næste gave til mor? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi har samlet 5 idéer til gaver, som din mor med garanti vil sætte pris på – uanset om gaven skal gives som julegave, fødselsdagsgave eller helt uden anledning.

gave til mor

#1 Til moren med sparsomme bryn og vipper

Har din mor tynde bryn og eller vipper? Måske hun i sin tid har overplukket sine bryn eller måske de blot er blevet tyndere med årene? Uanset årsagen, så er Økologisk Bryn- og Vippeserum løsningen og en perfekt personlig gave til mødre, der gerne vil booste væksten af enten bryn eller vipper (eller begge dele)!

Serummet indeholder ingen af de meget omdiskuterede, skadelige prostaglandiner – til gengæld indeholder det naturlig, aktiv algeekstrakt, som med klinisk dokumenteret effekt fremmer hårvækst og giver stærkere og fyldigere hårstrå 💪 Nemt at bruge og uden bivirkninger!

gave til mor

#2 Til moren med moden hud

Har din mor moden hud? Så har hun muligvis også et ønske om at øge hudens elasticitet og dermed opnå en glattere hudoverflade. Og det første og vigtigste skridt på rejsen er og blevet fugt – fugt, fugt og atter fugt💧

En fugtmættet hud er fuldstændig essentiel, når det kommer til at opretholde hudens elasticitet og dermed glathed. Derfor er der også de senere år kommet et øget fokus på aktive ingredienser i hudpleje, herunder hyaluronssyre, hvilket vores populære Økologisk Fugtserum er proppet med!

Økologisk Fugtserum kunne meget vel gå hen at blive din mors nye yndlingsprodukt (og måske årets bedste gave til mor, hvem ved?), hvis hun endnu ikke har stiftet bekendtskab med hyaluronsyre. Serummet sikrer at din mor får det maksimale ud af sin hudpleje, da serummet har fugtbindende egenskaber og således fremmer og opretholder hudens optag af fugt, også fra andre hudplejeprodukter, som efterfølgende påføres.

gave til mor

#3 Til moren med fine linjer i ansigtet

Brokker din mor sig over rynker og fine linjer? Start med at fortælle hende at hun er smuk præcis som hun er! 🥰 Sæt dernæst en stopper for brokkeriet ved at give hende en Økologisk Ansigtsolie GLØD i gave! En ansigtsolie er et must i enhver hudplejerutine og særlig til moden hud.

GLØD er velegnet til både tør, sensitiv og moden hud, og hverken fedtet eller tilstopper huden. GLØD giver derimod huden en helt fantastisk, naturlig gylden glød og har kraftfulde, naturlige anti-age egenskaber. Olien er formuleret med økologiske ingredienser og naturligvis helt uden parfume.

Kan med fordel kombineres med Økologisk Fugtserum som en ultimativ fugt-duo og dermed en personlig gave til en mor, der drømmer om en mere ensartet hud i ansigtet.

gave til mor

#4 Til moren med smag for luksus

Er din mor til de mere luksuriøse gave? Altså dem, der får hende til at føle sig virkelig forkælet? Så overrask hende med en Økologisk Rosenvand. Økologisk Rosenvand er en ekstremt lækker og luksuriøs fugtmist, som er perfekt til at opfriske huden om morgenen eller i dagens løb 🌹

Misten føles fuldstændig fantastisk og genopfriskende i ansigtet efter en lang dag. Misten indeholder floralvand fra Damask Rose, som er rig på givtige antioxidanter og som plejer og afbalancerer huden. Økologisk Rosenvand har en mild og blid naturlig duft og er oplagt til tør, sensitiv, stresset og moden hud.

gave til mor

#5 Til moren der døjer med tør hud på kroppen

Bakser din mor med tør og skællende hud på kroppen? Det gør de fleste af os fra tid til anden. I så fald er en helt perfekt gave til mor vores blødgørende Økologisk Kropsolie. Økologisk Kropsolie er en rig, men let-absorberende kropsolie, som er sammensat af en eksklusiv blanding af nærende olier, herunder hybenkerne- og jojobaolie 💛

Økologisk Kropsolie er er perfekt som daglig fugtpleje efter badet og efterlader din hud blød og fugtforseglet uden at fedte 🛁 Økologisk Kropsolie modvirker irritation og kløe fra tørre og skællende hudoverflader. Olien er naturligvis helt uden parfume, farvestoffer, parabener eller andre skadelige ingredienser, for kun det bedste af det bedste er godt nok til mor!

gave til mor

Alle ovenstående forslag til den perfekte gave til mor har det til fælles, at de møder et behov, løser et problem og vigtigst af alt får din mor til at føle sig virkelig forkælet, for det fortjener hun! 💕 Vi håber at dette har kunnet hjælpe dig til at finde en perfekt gave til mor uanset om gaven skal give til jul, fødselsdag eller på en helt almindelig, kedelig mandag – bare fordi.