1-2 DAGES LEVERING

GRATIS FRAGT OVER 399,-

100% TILFREDSHEDSGARANTI

ØKOLOGISK & VEGANSK

Få glatte og stærke negle med Økologisk Negleolie

Drømmer du om stærke og glatte naturlige negle, der ikke knækker så snart du rører ved noget? Har du overbelastet dine negle ved brug af gelenegle, overdreven håndvask eller udtørrende desinfektion? Eller er dine negle blot bukket under for ydre faktorer såsom barske vejrforhold?

Uanset hvad årsagen er til at dine negles tilstand er forringet, så har vi løsningen til dig: Økologisk Negleolie. Økologisk Negleolie giver målrettet og kærkommen pleje til svage og skrøbelige negle, der flosser og knækker og har svært ved at vokse sig lange og stærke. I det følgende kan du blive klogere på hvorfor negle har behov for pleje på lige fod med hår og hud, og så kan du få vores bedste råd til hvordan du kommer de tørre og svage negle til livs og opnår blanke, glatte og stærke negle.

tør hud i ansigtet hos mænd

Når negle flosser og knækker

De fleste af os kender det: Lige så snart man troede at flossede negle hørte fortiden til, sætter en flig af en negl sig fast i et frakkeærme og voilà, en knækket negl har meldt sin ankomst. Igen igen. Og ja, at ens negle flosser og knækker er naturligvis et mindre problem i det store billede. Men skrøbelige negle kan faktisk være til stor gene for den enkelte på daglig basis. Negle, der knækker, har det nemlig med at sætte sig fast i ting, særligt stoflige materialer, og således rive sig endnu mere skæve og skarpe. Og hvis du har prøvet det, så ved du også hvor ubekvemt det er at have knækkede negle.

Udover at være til gene for en selv, så har velplejede negle også en betydning for hvordan du præsenterer dig for omverdenen. For udover ansigtet, så er hænderne faktisk det første du møder nye mennesker med, typisk via et håndtryk. Velplejede hænder spiller altså en signifikant rolle, når det kommer til førstehåndsindtryk, uanset om du befinder dig i en afslappet eller formel situation. Og hvis man går og drømmer om pæne og velplejede hænder, så passer ujævne og ru negle, der flosser og knækker, ikke så godt ind.

“Udover ansigtet, så er hænderne det første du møder nye mennesker med, typisk via et håndtryk. Velplejede hænder spiller altså en vægtig rolle, når det kommer til førstehåndsindtryk.”

Men hvorfor knækker mine negle egentlig, tænker du nok? Når negle flosser og knækker skyldes det typisk at ens negle og neglebånd er udtørrede. Dette kan ske alle tider på året, men forekommer hyppigst i de kolde og barske vintermåneder, hvor de hårde vejrforhold og temperaturudsving mellem ude og inde tærer på fugtniveauet i både hud, hår og negle. I vinterhalvåret er vi også mere disponerede for vitaminmangel, hvilket også kan have indflydelse på neglenes tilstand. Der er altså flere svar på spørgsmålet “Hvorfor knækker mine negle” og således flere indsatsområder at give sig i kast med.

Gør en aktiv indsats for at bekæmpe tørre negle

Tørre negle kræver målrettet pleje, lad os lige slå det fast. Ligesom tør hud og tørt hår har brug for pleje, så har neglene tilsvarende brug for målrettet omsorg. De fleste af os tilfører huden og håret fugt og beskyttelse året rundt, og denne gode vane kan du med fordel overføre dine negle. Negle og neglebånd nyder faktisk rigtig godt af et fugtboost alle årets måneder eller som minimum op til samt i de måneder, hvor neglene er ekstra skrøbelige.

Både hud, hår og negle er påvirkelige over for både ydre og indre faktorer. Det er derfor en nødvendighed at du løbende styrker såvel som beskytter dine tørre negle. Dette er den eneste måde hvordan du kan undgå at neglene bliver tynde og skrøbelige, og knækker eller flosser som følge heraf. Får du tørre, sprøde negle vil vi derfor anbefale at du imødekommer dine negles behov for ekstra fugt og pleje på samme måde som du anerkender din hud og dit hårs behov for selvsamme.

tør hud i ansigtet hos mænd

Hvordan får man stærke negle?

Hvordan får man stærkere negle? Som tidligere nævnt kan forskellige faktorer have betydning for neglenes tilstand og der er derfor også flere forskellige midler, du kan tage i brug for at få stærke negle. Men det første og vigtigste skridt mod stærkere negle er dog at begynde at tilføre dine negle pleje via negleolie.

Hvis en negleolie ikke allerede er at finde i din toilettaske eller på dit sengebord, så er det på tide. Med en negleolie kan du nemlig give styrkende, beskyttende og blødgørende pleje til negle og neglebånd. Og selvom ordet blødgørende måske skurer lidt i ørene, når det kommer til negle, så er negleolies blødgørende virkning en helt essentiel forudsætning for at neglene ikke bliver tørre og sprøde, men derimod vokser sig stærke. Den blødgørende virkning betyder altså ikke at dine negle bliver bløde – den gør blot at dine negle at modstandsdygtige og mindre tilbøjelige til at knække.

“Ved at anvende en god negleolie kan du tilføre dine negle næringsstoffer, herunder vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, som er bidrager til stærke negle.”

Ved at anvende en god negleolie kan du samtidig tilføre dine negle næringsstoffer, herunder vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, som er bidrager til stærke negle. Næringsstofferne er også med til at forebygge tørre negle indefra. Den bedste negleolie du kan anvende, hvis du drømmer om stærke negle, er én, der er udviklet til at pleje både negle og neglebånd. Ved også at pleje neglebåndene giver du nemlig de nye negle, der vokser ud, de bedste forudsætninger for at gro sig stærke og modstandsdygtige.

Økologisk Negleolie: Din vej til smukke og sunde negle

Vi har udviklet Økologisk Negleolie med det formål at imødekomme dine negles behov for skræddersyet pleje. Økologisk Negleolie kan anvendes af alle, men er særligt velegnet til dig, der døjer med tørre negle, der flosser og knækker. Økologisk Negleolie består af 100% naturlige ingredienser. Den er 99,9% økologisk, parfumefri og vegansk. Negleolien består af en sammensætning af fem udvalgte økologiske og koldpressede vegetabilske olie samt E-vitamin, som både bidrager med sine antioxidative og naturligt konserverende egenskaber.

Vi tror på at økologisk pleje af både hud, hår og negle er vejen frem. Vores Økologiske Negleolie er fuldstændig fri for skadelige og allergifremkaldende indholdsstoffer, og består udelukkende af ingredienser hentet fra naturen selv. For os er den bedste negleolie nemlig én, der giver de ønskede resultater uden at forstyrre hverken kroppen eller miljøet. Derfor finder du aldrig ingredienser som parfume, parabener, mineralsk olie, palmeolie, phthalater og lign. i vores produkter.

“For os er den bedste negleolie nemlig én, der giver de ønskede resultater uden at forstyrre hverken kroppen eller miljøet.”

Med Økologisk Negleolie kan du styrke svage negle, pleje tørre negle og neglebånd, opnå glattere og længere negle, og forebygge at dine negle flosser og knækker. Og alt dette med naturens egne midler. Økologisk Negleolie er lille og handy, og nem at have med sig i toilettasken. Påbegynd din neglepleje i dag og oplev forskellen.

tør hud i ansigtet hos mænd

Nødhjælp: Pleje af negle efter gelenegle

Er du hoppet med på gellakbølgen? Resultatet er flot så længe det varer, men gelenegle er ekstremt hård kost for dine naturlige negle, der hverken kan ånde eller modtage fugt, mens gelen er hærdet på deres overflade. Og når dine gelenegle skal fjernes, er det ikke nok blot at gnide dem med acetone, som ellers i sig selv er relativ krads og hård for neglene. For at fjerne gelenegle skal der både anvendes acetone, skrabes og files, hvilket til ingens overraskelse er slidsomt for neglene.

Efter gelenegle står mange derfor tilbage med tørre, tynde og ru negle, som er strippede for fugt og olie, og som har mistet både glans og styrke. Derfor er pleje af negle efter gelenegle ekstremt vigtigt, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få smukke og sunde naturlige negle på ny.

“Efter gelenegle står mange tilbage med tørre, tynde og ru negle, som er strippede for fugt og olie, og som har mistet både glans og styrke.”

Det første du skal gøre er at ophøre brugen af gelenegle eller i det mindste holde en lang pause. Jo oftere du hærder dine negle med gele og som følge heraf lader neglene undergå den kradse proces, som det kræver at fjerne geleneglene på ny, jo svagere bliver dine naturlige negle. Det andet du skal gøre for at pleje dine negle efter gelenegle, er at tilføre dine negle næring og beskyttelse ved brug af en god negleolie. Med Økologisk Negleolie kan du støtte dine negle i at gro sig stærke og sunde igen. Og går du og drømmer om at få lange naturlige negle, så er dette det første skridt på vejen.

Vores 5 råd til den bedste neglepleje

Selvom neglepleje ikke er nogen videnskab, så er det de færreste, der rent faktisk tager stilling til hvad der er sundt og gunstigt for neglene. Derfor har vi forsøgt at gøre det nemt og overskueligt for dig at træffe nogle simple, fornuftige valg som fremmer dine negles sundhed. Vores erfaring har lært os at den bedste neglepleje er en negleplejerutine, som er nem og overskuelig i hverdagen.

1. Undgå krads sæbe og creme
Undgå så vidt muligt at anvende håndsæbe og håndcreme med krasse ingredienser som fx om parfume. Vælg produkter som er milde, hud- og allergivenlige. Herudover er det vigtigt at holde håndvaskene på et minimum, da hyppig vask af hænder stripper både hud og negle for beskyttende olier.

2. Vælg en økologisk negleolie
Parfume dufter godt, men er ikke gunstig for dine negle og neglebånd. Nogenlunde det samme gør sig gældende for et hav af konventionelle tilsætningsstoffer i nutidens hudpleje. Fravælg aktivt ingredienser, som ikke bidrager med noget positivt til dig, din krop og miljøet omkring dig. Vælg en økologisk negleolie med naturlige ingredienser og uden hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer, som fx Økologisk Negleolie. Og hvis ikke denne, så vælg et tilsvarende rent produkt.

3. Beskyt dine negle mod barsk vejr
Når du bevæger dig ud i frost, storm eller regn, så er det vigtigt at du beskytter dine hænder mod vejret. Dette har både betydning for dine negle og for huden på dine hænder. Brug handsker, når vejret er barskt – det gør en kæmpe forskel. Du kan med fordel påføre negleolie som et ekstra beskyttende lag inden du tager handsker på.

4. Anvend Økologisk Negleolie hver dag – og nat
Brug Økologisk Negleolie dagligt. Du tilfører sikkert allerede dit ansigt daglig fugt gennem ansigtscreme eller ansigtsolie, og dine hænder beskyttende håndcreme – integrer neglepleje som en del af din daglige rutine. Det kommer til at gøre underværker!

Og så til spørgsmålet: Hvordan bruger man negleolie? Svaret er ganske simpelt: Rul olien ud på både negle og neglebånd og massér den godt ind. Du kan med fordel både påføre negleolien både morgen og aften. Faktisk er det endnu vigtigere om aftenen, hvor olien får fred til at virkelig at arbejde sig ind i negle og neglebånd.

5. Undlad at overbelaste neglene
Hvis du ofte anvender neglelak eller får har haft gelenegle er der øget risiko for at dine negle flosser, knækker eller tørrer ud. Undlad så vidt muligt at overbelaste neglene med gel- og akrylnegle, såvel som neglelak, hvis dine negle er skrøbelige, da disse belastninger fører til yderligere udtørring af neglene.

tør hud i ansigtet hos mænd

FAQ

Hvordan kan jeg pleje negle efter gelenegle?2022-02-09T13:05:45+02:00

Efter gelenegle er det uhyre vigtigt at du giver neglene ro og kærlighed! Beskyt og styrk dem ned negleolie hver dag og om aftenen inden du lægger dig til at sove. Og sørg herudover for at bruge handsker til at beskytte dine negle mod vind og vejr i årets kolde måneder.

Hvad er den bedste negleolie2022-02-09T13:04:54+02:00

For os er den bedste negleolie én, der virker uden at gå på kompromis med din krops sundhed og naturlige balance. Derfor plæderer vi for at du anvender økologisk negleolie. Vores Økologiske Negleolie er 99,9% økologisk og vegansk, og formuleret helt uden skadelige tilsætningsstoffer såsom parabener, parfume, mineralsk olie, phthalater, palmeolie m.m. Herudover trænger Økologisk Negleolie lynhurtigt ind, hvilket også er et af vores kriterier for den bedste negleolie. 

Hvordan får man lange og stærke negle?2022-02-09T13:04:08+02:00

Nogle mennesker har tykt og kraftigt hår, mens andre har fint og tyndt – det samme gør sig gældende for negle. Nogle mennesker har af genetiske årsager nemmere ved at få lange og stærke negle. Når dette er sagt, så kan de fleste af os via målrettet neglepleje fremme neglenes sundhed og således opnå lange og stærke negle. Det første skridt på vejen er at beskytte neglene mod overbelastning (fx ved at iføre sig handsker i barskt vejr) og ved pleje neglene med en god negleolie hver eneste dag. 

Hvorfor knækker mine negle?2022-02-09T13:03:46+02:00

Der kan være flere årsager til at negle knækker. Den hyppigste er dog at neglene er tørre. Tørre negle er skrøbelige og både knækker og flosser let. Udtørring af neglene kan både skyldes indre faktorer, såsom vitaminmangel, og ydre faktorer, såsom barske vejrforhold eller fysisk belastning i form af fx gelenegle. 

Hvordan bruger man negleolie?2022-02-09T13:03:25+02:00

Økologisk Negleolie er ekstremt nem at anvende. Du ruller blot olien hen over negle og neglebånd og masserer den ind med fingrene indtil absorberes. Påfør negleolie ved behov i løbet af dagen og igen lige inden du skal sove, så olien kan gøre underværker for dine negle i nattens mulm og mørke.

Hvad er negleolie?2022-02-09T13:03:00+02:00

Negleolie er en olieblanding, som er skræddersyet til at styrke og beskytte svage og skrøbelige negle. Vores Økologisk Negleolie består af fem økologiske planteolier, som alle bidrager med forskellige egenskaber. Tilsammen virker de styrkende og beskyttende, og har blødgørende effekt på både negle og neglebånd, og modvirker således at dine negle flosser og knækker. Økologisk Negleolie er desuden med til at give neglene en blank og glat overflade.

2022-02-23T16:16:22+02:00

2 Comments

 1. Laila Pedersen 2023-03-15 af 12:34 am- Svar

  Jeg er rigtig glad for den, den er super nem og bruge ros herfra

  • Louise P Rasmussen 2023-03-26 af 1:58 pm

   Hej Laila,
   Tusinde tak! Det er rigtig dejligt at høre, at du er glad for vores negleolie :)

   De allerbedste hilsner,
   Louise / Naturligolie

Læg en kommentar