Den naturlige make-up fjerner

En sund hud har brug for at få fjernet makeuppen hver eneste dag. Det ikke kun makeuppen du fjerner, men også skidt og snavs fra dagligdagens forurening og bilos. Ligesom make-up’en kan det tilstoppe hudens porer, gøre dem beskidte og synlige.

En nem og plejende måde at fjerne make-up på, er at massere jojobaolie ind i huden på en tør hud. På den måde vil skidt, snavs og makeup opløses af olien. Brug gerne nogle minutter på at massere olien godt ind i huden og gør det lidt ekstra på hage, næse og pande da det typisk er her vi har tydelige hudorme. Tag derefter en varm fugtig vaskeklud og træk olielaget af med vaskekluden. Du kan med fordel tage en ny portion olie og gøre det en gang til. Du vil ikke kunne vaske olien af bare med vand, så det er vigtigt du bruger en vaskeklud til formålet.

Samtidig med at make-up’en fjernes vil du få en let og blid eksfoliering af huden, som betyder at du får skrubbet de triste og døde hudceller af huden.

Denne olierens kan med fordel bruges af alle hudtyper.

NYHEDSBREV / SPAR 10% VED SIGN UP

Kommenter herunder eller skriv til os hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bemærkninger til emnet. Vi elsker at høre fra jer.

Skrevet af Naturligolie

2018-11-13T12:27:31+00:00

3 Comments

 1. Annette 2017-04-23 af 12:31 pm - Svar

  Hei:)
  Det er så spennende å lese det du skriver og lære fra deg!
  Hvilken oljeblanding vil du anbefale til tørr, men likevel til tider hormonell hud? Og er det noe man skal passe på når man ammer?:)

  • Tina Lykkegaard 2017-04-23 af 2:07 pm - Svar

   Hej Annette. Tak for din kommentar. Du kan bruge alle vores olier men de æteriske skal du vente med. Jeg vil blande jojoba olie, hybenkerne olie og evt. Granatæble hvis huden bliver rød/irriteret hormonelt. Kh Tina holistisk hudterapeut

 2. Anita Østergaard 2017-12-13 af 7:57 pm - Svar

  Hva med øjenmakeup? Hvilken olje er best det?

Læg en kommentar