Økologisk Jojobaolie

45 DKK650 DKK

Jojobaolie egner sig til alle hudtyper. Den beskytter din hudbarriere og skaber balance i hudens egen fedtproduktion. Jojobaolie er multifunktionel – du kan både bruge den i ansigtet, på kroppen og i håret. Den giver din hud et gyldent skær og trænger hurtigt ind i huden. Du kan både bruge den alene og i en blanding med andre olier. I kombination med nogle af de federe olier medvirker jojobaolien, at de trænger hurtigere og dybere ind.

Du kan læse meget mere om Økologisk Jojobaolie her.


  • Økologisk, koldpresset og uraffineret olie
  • UV beskyttende glas med pipette
  • Certificeret af Soil Association Organic
  • 1-2 dages fragt med GLS (fri fragt ved køb over 399,-)
Varenummer (SKU): 1020 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores jojobaolie er økologisk og koldpresset, og den er udvundet af frø fra peruvianske jojobafrugter. Den er egentlig en voks, men bliver alligevel betegnet som en olie grundet dens lette og flydende konsistens.

Jojobaolie er en af de olier, der trænger bedst og hurtigst ind i huden og kan bruges af alle hudtyper. Det skyldes, at det er den olie, der minder mest om hudens eget fedtlag – også kaldet sebum. Den går samtidig ind og regulerer hudens egen fedtproduktion, og derfor er den også god til fedtet og uren hud.

Grundet jojobaoliens lighed med vores huds naturlige fedt er den god som multifunktionel olie. Du kan både bruge den i ansigtet og på kroppen – alene eller i en blanding med andre olier. Du kan også bruge den til tørre læber og som makeupfjerner. Herudover er den ideel i samspil med de federe olier, da den hjælper dem med at trænge hurtigere og dybere ind i huden.

Yderligere information

Indeholder

E-vitamin, Omega-3 fedtsyrer, Omega-6 fedtsyrer, Omega-9 fedtsyrer

INCI

Simmondsia chinensis

Plante

Busk

Vækstdel

Nød

Oprindelse

Peru

Udvinding

Koldpresning

Duft

Neutral

Farve

Gylden, gullig

Størrelse

100ml, 30ml, 10ml, 480ml