Valentinspakke

665,- 499,-

I anledning af valentinsdag og kærlighedens fest har vi sammensat en valentinspakke. Forkæl dig selv eller en, du holder af med de nøje udvalgte produkter til både ansigt og krop. Med valentinspakken bringer du spa-oplevelsen hjem – for selvforkælelse skal vi aldrig gå ned på.

A-kolbe på Kemiluppen

99,95% Økologisk Indhold

Gratis Levering

Begrænset antal – 500 pakker

Pakkens Indhold

gave til mor

Økologisk Ansigtsolie Glød

gave til mor

Økologisk Kropsolie

muddermaske fra Naturlig olie

Mineralsk Mudder Maske

gave til mor

Økologisk Rosenvand

Silkesvamp fra Middelhavet

Silkesvamp fra Middelhavet

valentinspakke med fest udstyr
naturligolie blomster
valentins fest
julegave til mor

Økologisk Ansigtsolie – Glød 30 ml

Giv din hud den flottest glød med denne ansigtsolie, der er opkaldt efter sin gyldne orange-røde farve. Glød er en let olie, der nemt og hurtigt absorberes. Den er rig på både A-, C- og E-vitamin. Derfor udglatter fine linjer og rynker og holder huden stærk. Indholdet af Omega-3, -6 og -9 bidrager også til at styrke og blødgøre huden. Glød er en skøn olie til en nænsom ansigtsmassage og lidt selvforkælelse.

Anvendelse

Du kan anvende Økologisk Ansigtsolie Glød både morgen og aften som led i din daglige hudplejerutine. Påfør 3-4 dråber, og masser olien ind i huden. Du kan med fordel anvende en gua sha, hvis du vil forkæle din hud lidt ekstra. Du kan altid justere mængden efter din huds behov.

Økologisk Kropsolie 100 ml

Forkæl dig selv eller din partner med vores kropsolie, der grundet sin mellem-fede konsistens er helt perfekt til en blid massage. Den er nem at påføre og efterlader din hud silkeblød. Økologisk Kropsolie er blandt andet rig på Omega-6 og -9 fedtsyrer. Den bidrager derfor til at styrke og beskytte din hud. Samtidig virker den fugtforseglende, og du er derfor garanteret blød og lækker hud hele dagen. 

Anvendelse

Påfør Økologisk Kropsolie på hele kroppen. Olien optages bedst, når huden er fugtmættet. Derfor er det ideelt at anvende olien lige efter badet.

gave til mor
muddermaske fra Naturlig olie

Mineralsk Mudder 50 ml

Findes der noget mere afslappende end en lækker ansigtsmassage? Med vores luksuriøse muddermaske kan du fuldende både spa-oplevelsen og selvforkælelsen. Mudderet kommer fra Det Døde Hav, og det er proppet med mineraler. Derfor virker vores muddermaske dybderensende og opstrammende. Masken kan bruges på både ansigt og hals. 

Anvendelse

Påfør masken på tør hud. Du kan anvende den i hele ansigtet eller blot nogle bestemte områder – alt efter behov. Lad masken sidde i 15-20 minutter og skyl den af med lunkent vand. Påfør huden fugt og fedt efterfølgende.

Økologisk Rosenvand 100 ml

Kærlighed og roser er en skøn kombination. Derfor er vores økologiske rosenvand selvfølgelig også en del af valentinspakken. Med sin milde duft af rosenblade og fugtgivende egenskaber passer den perfekt ind i spa-oplevelsen – og så er den også fyldt med de dejlige antioxidanter. Brug den som en del af din hudplejerutine eller som en opkvikkende mist i løbet af dagen. Vi lover, du ikke vil fortryde det.

Anvendelse

Anvend Økologisk Rosenvand som en fugtgivende mist i din daglige morgen- og aftenrutine eller påfør den i løbet af dagen som et opfriskende fugtboost. 

gave til mor
Silkesvamp fra Middelhavet

Silkesvamp fra middelhavet

Giv dig selv lidt ekstra forkælelse med en mild eksfoliering i badekarret eller under bruseren. Med vores silkesvamp kan du skånsomt rense huden på halsen og i ansigtet og slippe af med de døde hudceller. Du opnår et silkeblødt og strålende resultat. Så er din hud i sandhed klar til at blive forkælet med mudder, mist og olier.

Anvendelse

Gør silkesvampen våd og eksfolier nænsomt huden i ansigtet og på halsen. Skyl svampen grundigt efter brug og klem vandet ud af det. Benyt den 1-2 gange om ugen efter behov.