Den simple

hudplejerutine

780,-    599,-

Rutinen er sammensat af naturlige og effektive produkter, til din daglige hudplejerutine. Med en skånsom tilgang og økologiske ingredienser vil du opnå en strålende og sund glød, samtidig med at du forkæler din hud med de bedste elementer naturen har at tilbyde.

I pakken får du:
Økologisk Micellar Water 235 ml
Økologisk Ansigtsolie Glød 30 ml
Økologisk Fugtserum Hyaluron 30 ml
5 stk. Genanvendelige bambus rondeller

Den simple

Hudplejerutine

Få en strålende og fugtmættet hud med 3 simple trin til både morgen og aften.

Step 1 – Rens

Sund hud med effektiv renserutine

Start med at rense huden. Fugt en rondel med Økologisk Micellar Water og gnid ansigtet rent i nænsommme strøg. Gentag processen om nødvendigt.

Økologisk Micellar Water er et skånsomt og effektivt renseprodukt til alle hudtyper – også til dig med sensitiv hud. Produktet kan både bruges som ansigtsrens og makeupfjerner og opfylder således alle dine daglige rensebehov.

Step 2 – Fugt

Giv huden et fugtboost

Efter ansigtet er renset, fordeles 2-4 dråber serum i håndfladerne og påføres herefter hele ansigtet. Konsistensen føles let og trænger hurtigt ind.

Økologisk Fugtserum består af 100% naturlige ingredienser, der giver huden et synligt fugtboost, minimerer fine linjer og øger hudens elasticitet. Den milde og effektive formel er parfumefri og velegnet til alle hudtyper. Økologisk Fugtserum efterlader huden fugtmættet, ensartet og spændstig.

økologisk hudpleje
Naturligolie Hudplejerutine ansigtsolie

Step 3 – Olie

Hudens beskyttende frakke

Som sidste step påføres 2-4 dråber ansigtsolie, der masseres ind i huden med blide, opadgående strøg.

Økologisk Ansigtsolie Glød er baseret på koldpressede olier spækket med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Olien har en let konsistens, der trænger hurtigt ind, og de gyldne dråber giver huden en smuk og sund glød. Ansigtsolien er velegnet til alle hudtyper og efterlader huden blød, beskyttet og strålende.

Stor prøvepakke naturligolie

Foretrækker du at rense med olie?

Så har vi sættet til dig, hvor første step er med en Økologisk Renseolie i stedet for Økologisk Micellar water. Få den til nedsat pris på linket herunder.

Step 1 – Rens

Påfør Økologisk Renseolie og masser den ind i huden. Fjern herefter snavs og makeup med en varm, fugtig vaskehandske.

Step 2 – Fugt

Efter ansigtet er renset, fordeles 2-4 dråber Økologisk Fugtserum i hele ansigtet.

Step 3 – Olie

Til slut påføres 2-3 dråber Økologisk Ansigtsolie Glød, der masseres ind i huden med blide, opadgående strøg.

Hvorfor naturligolie

Økologi

Alle vores økologiske ingredienser er certificerede under Soil Association, fordi vi sætter høje krav til oprindelse, udvinding og kvalitet. Vi tror på, at økologiske produkter er det bedste for vores planet og for din hud.

Renhed

Vi anvender naturens egne og rene ingredienser. Vi vælger at anvende koldpressede olier, fordi de er tættest på den naturlige råvare med et højt indhold af vigtige antioxidanter, vitaminer og mineraler. Vores produkter er parfumefri, veganske og uden skadelig kemi.

Miljøvenlig emballage

Vi vægter bæredygtighed i alle led i vores værdikæde. Derfor anvender vi emballage i glas og pap, mens plastik kun accepteres, når opgaven ikke kan klares uden. Vi har en “minimal-packaging” politik, hvor det unødvendige er skåret fra, og derfor anvender vi ikke papemballage til vores produkter.

Gennemsigtighed

For Naturligolie er det helt essentielt, at du ved, hvad du smører på din hud. Derfor kan du læse den fulde og præcise opskrift på alle vores produkter. Vores mission er at gøre det nemmere for dig at gennemskue indholdet i dine produkter, så du føler dig tryg.