Økologisk

Bryn- & Vippeserum

Få længere vipper og fyldigere bryn

Økologisk

Bryn- & Vippeserum

Din naturlige vej til længere vipper og fyldigere bryn.

325,

Økologisk Bryn- & Vippeserum

Booster den naturlige hårvækst og giver fyldigere og sundere hårstrå.

100% tilfredshedsgaranti

Interview med Anna David

Anna David oplevede hårtab efter hver fødsel. Det blev hun træt af! Efter hun faldt over Bryn- & Vippeserum, valgte hun at prøve den. Hør om hendes erfaringer i dette interview vi lavede med hende.

Sådan virker Bryn- & vippeserum

Vores serum indeholder en helt særlig algeekstrakt fra Tahiti, som er klinisk dokumenteret til at fremme hårvækst og give fyldigere hårstrå.

Vi har valgt at tilsætte F-vitamin, fordi den er bevist at blødgøre og styrke hårstråene, samt E-vitamin, en stærk antioxidant med en beskyttende virkning.

Derudover indeholder Økologisk Bryn- & Vippeserum en blanding af økologiske og koldpressede planteolier, bl.a. ricinusolie, der er kendt for at virke stimulerende på hårsækkene og beskytte hårstråene.

 

Resultatet er fyldigere bryn og længere vipper, der samtidig er mere modstandsdygtige og velplejede.

Ved daglig brug vil du opleve resultater efter 6-8 uger.

Påføring af serum på Vipper

Påføres hver aften efter rens. Luk øjet, og kør rullen langs vippekanten. Gentag på det andet øje. Hold flasken i en skrå vinkel med bunden øverst for en jævn fordeling af indholdet.

Påføring af serum på Bryn

Påføres hver aften efter rens. Kør rullen frem og tilbage et par gange indtil serum er fordelt på brynet. Gentag på det andet bryn. Hold flasken i en skrå vinkel med bunden øverst for en jævn fordeling af indholdet.

Feedback fra testForløb

Vi har lavet et testforløb med 43 deltagere. Hør hvad testpersonerne har sagt om Økologisk Bryn- & Vippeserum.

Jeg oplever helt klart en effekt på mine vipper. De føles lidt længere og stærkere. Desuden tåler min hud olien rigtig godt, i modsætning til flere af de serums jeg har prøvet. ” – Signe

Jeg har tidligere haft meget få hår ved mine bryn og særligt mellem øjnene, hvor der begynder at komme nye hår ved brug af serum.” – Mette

Jeg har fået mange flere nye hår i enderne af mine bryn, hvor jeg har haft svært ved at gro dem ud. Og så er de generelt også blevet tættere.” – Sabrine

Interview med Carla

Carla er én af de 43 deltagere, der var med i vores testforløb. Hør hvad hun har at sige om Økologisk Bryn- & Vippeserum.

Hvorfor naturligolie

Økologi

Alle vores økologiske ingredienser er certificerede under Soil Association, fordi vi sætter høje krav til oprindelse, udvinding og kvalitet. Vi tror på, at økologiske produkter er det bedste for vores planet og for din hud.

Renhed

Vi anvender naturens egne og rene ingredienser. Vi vælger at anvende koldpressede olier, fordi de er tættest på den naturlige råvare med et højt indhold af vigtige antioxidanter, vitaminer og mineraler. Vores produkter er parfumefri, veganske og uden skadelig kemi.

Miljøvenlig emballage

Vi vægter bæredygtighed i alle led i vores værdikæde. Derfor anvender vi emballage i glas og pap, mens plastik kun accepteres, når opgaven ikke kan klares uden. Vi har en “minimal-packaging” politik, hvor det unødvendige er skåret fra, og derfor anvender vi ikke papemballage til vores produkter.

Gennemsigtighed

For Naturligolie er det helt essentielt, at du ved, hvad du smører på din hud. Derfor kan du læse den fulde og præcise opskrift på alle vores produkter. Vores mission er at gøre det nemmere for dig at gennemskue indholdet i dine produkter, så du føler dig tryg.

Alt om vippeserum

Velkommen til vores ultimative guide til vippeserum. I denne udførlige artikel kan du finde svar på alle dine spørgsmål vedrørende øjenvipper og vippeserum.

Har du nogensinde funderet over hvor hurtigt øjenvipper vokser og hvorfor de falder ud? Eller har du måske grublet over hvad de omdiskuterede prostaglandiner er? Er du i tvivl om hvorvidt vippeserum er skadeligt, hvis du er gravid? Og vil du egentlig gerne vide om vippeserum rent faktisk virker som lovet?

Alle disse spørgsmål og mange flere besvarer vi herunder.

Rigtig god læselyst!

Vippeserum: Din vej til længere vipper?

Hvis man er født med sparsomme eller korte øjenvipper indser man hurtigt, at mascaraen ikke gør den store forskel. Drømmen om lange bambivipper vokser og man begynder at opsøge produkter, der kan løse problemet. Nogen påfører kunstige øjenvipper, andre tyer til lash extensions, men den løsning, der har vundet absolut størst popularitet de seneste år har været vippeserum.

Men hvad er vippeserum egentlig?

Vippeserum er en væske bestående af ingredienser, der fremmer dine vippers vækst. Vippeserummet påføres typisk dagligt på vippekanten og efter nogle uger eller måneders brug træder effekten ind. Udover at stimulere vækst, så plejer mange vippeserummer samtidig hårstråene. Resultatet er længere og kraftigere vipper, som grundet den øgede densitet ofte også fremstår mørkere.

Det lyder næsten for godt til at være sandt – og det er det også i nogle tilfælde. 

For at et vippeserum virker kræver det nemlig at serummet indeholder nogle aktive stoffer, der stimulerer væksten i vippernes hårsække. Det varierer fra brand til brand hvilke aktive stoffer, der giver det pågældende serum evnen til at stimulere vækst. Og ikke alle aktive stoffer er lidt omkostningsfrie eller sikre at anvende. En del brands anvender stoffer som stammer fra lægemidler, men som myndighederne ikke skal godkende, når de indgår i kosmetiske produkter. Dette sætter store krav til dig som forbruger, da du er nødsaget til at lave grundigt research, hvis du vil være sikker på at et givent vippeserum ikke er farligt at bruge.

Vippeserum kan altså både være guds gave og djævlens værk. Det er et område, hvor forbrugerens egenrådighed og evne til at researche for alvor bliver sat på prøve. I denne artikel tager vi dig i hånden og guider dig igennem vippeserummets forunderlige verden. Vi tager fat på samtlige aspekter, herunder fordele og ulemper, virkning, anvendelse, bivirkninger, skadelige stoffer, test af vippeserum og meget andet.

Fordele og ulemper ved vippeserum

Som allerede nævnt kan der være både fordele og ulemper ved anvendelse af vippeserum. Disse afhænger i høj grad af hvilket serum du bruger, da indholdsstofferne og virkningen varierer fra produkt til produkt. I det følgende har vi listet nogle generelle fordele og ulemper ved vippeserum.

Ulemper

 • Vippeserum kræver tålmodighed, da der går lidt tid, før du kan se en effekt
  Modsat hurtige løsninger såsom kunstige vipper eller lash extension, så tager det lidt længere tid før du kan se effekten af et vippeserum. Er du en ekstremt utålmodig person, så er vippeserum nok ikke noget for dig.
 • En del vippeserummer indeholder prostaglandiner, som stammer fra lægemidler og kan have bivirkninger

Langt størstedelen af de vippeserummer, du finder på markedet, indeholder prostaglandiner. Prostaglandiner er en type stoffer, der stammer fra lægemidler, og som har vist sig at give øget vippevækst. Prostaglandiner har desværre også en række kendte bivirkninger – de kan bl.a. medføre hævelser omkring øjnene, irritation, tørhed og kløe samt varig pigmentforandring i øjet. Du kan læse meget mere om de omdiskuterede stoffer i denne artikel.

 • Når du ophører brugen af et vippeserum med prostaglandiner kan dine vipper falde ud

Der er flere faldgruber ved vippeserummer indeholdende prostaglandiner eller peptider. Når du ophører brugen af disse vippeserummer vil dine øjenvipper typisk falde ud. Dette skyldes at vippeserummerne kunstigt fastholder vipperne i vækstfasen, mens du bruger serummet. Når du ophører brugen er der ikke længere noget, der fastholder vipperne, og du vil opleve at flere vipper end ellers falder ud.

Fordele

 • Giver et smukt og naturligt finish
  Kan du godt lide tanken om at dine vipper opnår øget længde og volumen, men stadig fremstår naturlige, så er vippeserum det rigtige for dig.
 • Nemt at bruge
  Vippeserum er ekstremt nemt at bruge! Det tager to sekunder at påføre serummet, og du kan derfor uden problemer integrere det i din daglige hudplejerutine.
 • Naturlige alternativer uden skadelige stoffer
  Ønsker du at undgå prostaglandiner og andre skadelige stoffer, så skal du blot vælge et rent og naturligt alternativ til de konventionelle varianter, fx Økologisk Bryn- & Vippeserum. Med dette vippeserum undgår du også at dine vipper falder ud ved endt brug.
 • Varig virkning

Hvis du fortsætter anvendelsen af et vippeserum vil virkningen være varig. Med et rent vippeserum som Økologisk Bryn- & Vippeserum vil effekten være vedvarende så længe du bruger serummet, og dine vipper vil forblive lange og fyldige. (NB! Varig brug af vippeserummer med prostaglandin og prostaglandinlignende stoffer frarådes.)

Årtusinders jagt på længere vipper

Øjnene siges at være sjælens spejl – og hvor langhåret det end lyder, er der noget om snakken. Via øjenkontakt forbindes vi med andre mennesker, og det er i høj grad gennem øjnene vi aflæser hinandens sindsstemninger. Øjnene har derfor også i årtusinder været noget man ønskede at fremhæve og kræse for, og særligt kvinder har udforsket metoder til at markere og pynte dem.

Ønsket om at fremhæve øjnene gennem markerede og lange øjenvipper hører nemlig langt fra nutiden til. Igennem århundreder har kvinder taget talrige metoder i brug i bestræbelsen på sig på at fremhæve øjnene. Allerede i det gamle Egypten, 4000 år f.kr., anvendte kvinderne kohl til at markere øjnene. Nogle tusinde år senere anvendte de romerske kvinder også både kohl og brændt kork til at farve deres øjenvipper mørkere, for således at få dem til at fremstå længere og fyldigere.

I Victoriatiden trak kvinderne sig tilbage til kamre og omklædningsrum, hvor de i smug eksperimenterede med forskellige kosmetiske opskrifter, herunder mascaraer og eyelinere, der skulle pryde øjne og vipper. Over ildstedet blandede kvinderne aske med hyldebær og kreerede således deres egne mascarablandinger, som skabte illusionen om fyldigere og længere vipper. I 1917 kom den første reelle mascara kom på markedet. Det var Eugene Rimmel, der stod bag produktet, som kom i en lille æske og bestod af en blanding af vaseline og sort kulstøv, som man påførte med en medfølgende børste.

Siden da har skønhedsindustrien udviklet sig i hastigt tempo og talrige vippeprodukter er kommet til, herunder både fibermascaraer, vippeprimere, kunstige øjenvipper, lash extensions, lash lift og øjenvippeserummer, som alle har til formål at give dig kraftigere og længere vipper.

Øjenvippers vækstcyklus

For at forstå hvordan et vippeserum virker er det nødvendigt at have et indblik i vippernes vækst. Ligesom alt andet hår på kroppen, så har øjenvipperne en vækstcyklus. I løbet af denne cyklus gror hårstråene frem, går i stå og falder ud. Men bare roligt – for herefter vokser øjenvipperne ud igen, da cyklussen starter forfra.

De tre faser går under følgende navne: Den anagene fase, den katagene fase og den telogene fase. Disse faser gør sig også gældende for de hår vi har på hovedet, vores øjenbryn og for resten af vores kropsbehåring. Men længden på faserne og på den samlede cyklus varierer. Vil du gerne vide mere om hvor hurtigt dine øjenvipper vokser, kan du besøge dette skriv, hvor vi beskriver vippernes vækstfaser mere detajleret.

Udover at vipperne afstødes naturligt i løbet af den telogene fase, så kan forskellige ydre faktorer også medvirke til at du taber dine øjenvipper, og disse er relevante at kigge nærmere på, hvis man døjer med vippetab. Visse sygdomme og medicinske præparater kan føre til vippetab. Fysisk belastning kan også gøre at vipperne knækker eller falder ud. For eksempel kan vippebukning være hård kost for øjenvipperne ligesom at lash extensions kan kan belaste både øjenlåg og -vipper. Makeup og særligt mangelfuld makeupfjerning er den helt store synder, der ikke alene kan ødelægge øjenvipperne, men også lede til uren hud. I denne artikel går vi i dybden med de forskellige faktorer, som kan føre til vippetab og så kommer vi med en masse god råd til, hvordan du gror dine øjenvipper tilbage, hvis skaden er sket.

Test af serum til øjenvipper

For at kunne finde det bedste vippeserum, er det nødvendigt at lave en vippeserumtest. Men før mange laver en test bliver man nødt til at gøre op med sig selv hvilke kriterier man har til et vippeserum for at man kan kalde det det bedste. Da vi skulle udvikle vores bud på det bedste vippeserum, brugte vi noget tid på at overveje hvilke kriterier vi synes produktet skulle leve op til. Vi landede på 3 kriterier: 1) Serummet skal øge øjenvippernes vækst og volumen, 2) serummet skal være naturligt, rent og uden skadelig kemi, og 3) serummet skal være nemt at anvende. Serummet blev afprøvet af 43 testpersoner, som efterfølgende gav både kvantitativ og kvalitativ feedback. Du kan læse meget mere om vores vippeserumtest i denne artikel. Her kan du også finde ud af, hvorfor Økologisk Bryn- & Vippeserum meget vel kunne være det reneste og bedste vippeserum på markedet.

Er vippeserum farligt?

Tænk at man kan få længere øjenvipper blot ved at påføre et serum på vippekanten – det er jo et mindre mirakel. Desværre har vi dårligt nok fået armene ned før bekymringerne melder sig. For hvordan kan det lade sig gøre at en væske kan få vipperne til at vokse? Er vippeserum overhovedet sundt eller er det i virkeligheden farligt? Er indholdet i et vippeserum skadeligt for os?

Den kritiske forbruger vil hurtigt opleve en vis skepsis over for kosmetiske produkter, der mere eller mindre permanent ændrer kroppen. Og dette bør man også være. Ifølge forbrugerrådet tænk må kosmetik nemlig ikke ændre fysiologiske funktioner, men øget vækst af vipper eller bryn kan vel i teorien karakteriseres som en fysiologisk ændring? Derfor er hersker der også stor tvivl om hvorvidt vippeserummer overhovedet kan betragtes som kosmetik, blandt andet på grund af mange serummers indhold af prostglandiner eller peptider. Pr. foråret 2020 har EU-Kommisionen endnu ikke besluttet hvilken kategori vippeserummer tilhører hvorfor de p.t. befinder sig i en gråzone, som i sidste ende går udover forbrugeren.

Vi har skrevet denne artikel, hvor vi dykker dybere ned i de tvivlsomme stoffer og diskuterer hvorvidt vippeserum er farligt af bruge. Her kan du også blive klogere på hvad du som forbruger bør være opmærksom på, når du anskaffer dig et vippeserum.

Vælg et naturligt vippeserum uden skadelige indholdsstoffer

Som du nok kan fornemme, er der mange forhold man skal tage hensyn til og sætte sig ind i, når det kommer til de konventionelle vippeserummer. Der er ingen hjælp at hente hos værktøjer såsom Kemiluppen, som nægter at vurdere vippeserummer grundet den store usikkerhed omkring kategorisering af produkttype, lovgivning og de anvendte stoffers sikkerhed. Ansvaret ligger derfor fuldt ud hos forbrugere. Og det er desværre de færreste, der har tid til at dechifrere latinske ingredienslister og sætte sig ind i indholdsstoffer og potentielle bivirkninger. Heldigvis kan du i stedet gå den naturlige vej.

Vi har udviklet et fuldt ud naturligt vippeserum – uden bivirkninger og skyggesider. Vi ønsker at give dig fuldt indblik i hvad vores produkter indeholder – sådan foretrækker vi det nemlig selv. På alle vores produkter fremgår ingredienserne både på dansk og latin, så alle kan være med. Du kan desuden altid se den præcise procentfordelingen af de forskellige ingredienser. Dette gør sig også gældende for vores Økologiske Bryn- & Vippeserum. Dette serum består af blot 7 naturlige ingredienser, som du kan læse mere om længere nede på siden. Serummet er 100% naturligt og vegansk, og så er det allergivenligt og kan derfor trygt anvendes af dig med eksem eller allergi.

Økologisk Bryn- & Vippeserum har selvfølgelig ikke set skyggen af prostaglandiner eller andre indholdsstoffer fra lægemidler. ​​Økologisk Bryn- & Vippeserum er desuden fri for parabener, phtalater, parfume, mineralsk olie, silikone, PEG m.v. Med dette serum kan du få længere øjenvipper helt naturligt. Serummet er nemlig beriget med naturlige aktive stoffer, der beviseligt både øger vippernes vækst og de enkelte hårstrås densitet.

Må man bruge vippeserum som gravid?

Når man er gravid bliver man uvilkårligt mere opmærksom på hvad man udsætte sin krop for, herunder både hvad man spiser og hvad man putter på sin hud. Men det kan være vanskeligt at navigere rundt i hvilke produkter, der frarådes og hvilke produkter, der er sikre at bruge. I nogle tilfælde er svaret klart og tydeligt, men i andre befinder produkterne sig i en gråzone. Sidstnævnte gælder vippeserum. Dette skyldes at vippeserummer kommer i et utal af afskygninger og kan indeholde mange forskellige vækstfremmende stoffer. Ingen vippeserummer er ens og derfor kan man ikke skære dem over én kam. Men nogle ting er sikre.

Som gravid må man ikke anvende vippeserummer med prostaglandiner eller prostaglandinlignende stoffer. Dette skyldes at visse prostaglandiner og prostaglandinaaloger kan fremprovokere fødsel, forårsage abort eller stimulere kontraktioner i livmoderen. Ikke alle prostaglandiner har denne virkning, men ud fra et sikkerheds- og forsigtighedsprincip frarådes det at påføre produkter med prostaglandiner, når du er gravid. Faktum er desværre at du, som vi tidligere afdækkede, ikke har en entydig og klar lovgivning i ryggen, da myndighederne ikke skal godkende vippeserummer inden de kommer på markedet.

Der findes dog et vippeserum, som du trygt kan anvende både når du er gravid og når du ammer, nemlig Økologisk Bryn- & Vippeserum. Dette serum består udelukkende af naturlige, virksomme ingredienser, og blot 7 af slags. Serummet er fuldstændig frit for skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Det er, som tidligere nævnt, uden prostaglandin eller prostaglandinlignende stoffer, og så er det også frit for parabener, parfume, mineralsk olie, phtalater, silikone, PEG m.v. I det følgende dykker vi ned i de 7 ingredienser, som Økologisk Bryn- & Vippeserum består af, og hvordan de virker.

Ingredienser i Økologisk Bryn- & Vippeserum

Økologisk Bryn- & Vippeserum består af 6 naturlige og virksomme ingredienser, nemlig økologisk ricinusolie, økologisk jojobaolie, økologisk arganolie, økologisk kokosolie, algeekstrakt og E-vitamin. Sammensætningen af ingredienser sikrer dig vedvarende resultater, da indholdet i serummet både er vækstfremmende og plejende.
I det følgende vil vi gennemgå ingredienserne én for én.

Økologisk Ricinusolie
Økologisk Ricinusolie, også kendt som castor oil eller amerikansk olie, er en fed olie, der virker stimulerende på hårsækkene samtidig med at den beskytter hårstråene. Ricinusolien indeholder en kraftfuld cocktail af vitaminer, proteiner, fedtsyrer og antioxidanter, og har inden for den naturlige og holistiske hudpleje længe været anvendt til at forebygge hårtab. Ricinusolien har et ekstremt højt indhold af ricinolsyre (udgør ca. 90% af oliens fedtsyreindhold), som er en omega-9 fedtsyre, der både stimulerer blodcirkulationen og virker fugtbevarende. Læs mere om virkningen fra Ricinusolie her.

Økologisk Jojobaolie
Økologisk Jojobaolie virker både blødgørende og styrkende på vipperne. Økologisk Jojobaolie er faktisk reelt set en voks, nærmere bestemt en såkaldt voksester (som er betegnelsen for en særlig binding mellem fedtsyrer og fedtalkoholler). Voksester udgør faktisk en af komponenterne af hudens egen sebum, og det betyder at jojobaolie har mange ligheder med vores huds naturlige olie. Dette gør at jojobaolie problemfrit absorberes af huden og trænger ned i hårsækkene, hvor dens dybdegående blødgørende og styrkende egenskaber frigives.

Økologisk Arganolie
Økologisk Arganolie har en styrkende virkning på hårstråene. Det er ingen tilfældighed at arganolie, populært kendt som flydende guld, de seneste år har vundet stort indpas i diverse hårplejeprodukter. Arganolie er har nemlig en intensivt plejende og beskyttende virkning på hårstråene. Arganolie har kraftfulde antiinflammatoriske egenskaber, der sikrer dine vippers og din øjenvippekants sundhed. Arganolie øger hårstråenes elasticitet, så de bliver mere modstandsdygtige og fleksible.

Økologisk Kokosolie
Økologisk Kokosolie er en beskyttende og blødgørende olie. Kokosolie modvirker proteintab og kan således også forebygge skader på hårstrå. Kokosolie er rig på både fedtsyrer og vitaminer, der trænger ind i hårets kutikellag og tilfører fugt og pleje. Kokosolien øger hårstråenes smidighed , og modvirker hårskader og -tab.

Algeekstrakt
Serummet er beriget med tahitiansk mikroalgeekstrakt, som ved kliniske forsøg beviseligt stimulerer vækst og øger volumen i hårstråene. Algeekstrakten revitaliserer hårrødderne og stimulerer væksten af hårstrå. Samtidig øger algeekstrakten også hårstråenes densitet, så de fremstår kraftigere og fyldigere end før. Vipper og bryn efterlades stærkere og fyldigere end før.

E-vitamin
E-vitamin har flere egenskaber i Økologisk Bryn- & Vippeserum. Vitaminet forlænger naturligt produktets holdbarhed, så der ikke behøves kunstige konserveringsmidler. Herudover virker E-vitamin samtidig blødgørende og nærende. E-vitamin har vist sig at øge hårvækst i forbindelse med hårtab, og booster derfor væksten af hårstrå hos dig, der har lidt under tab af bryn eller vipper.

Drømmen om fyldige øjenbryn lever

Som navnet antyder er Økologisk Bryn- & Vippeserum et multifunktionelt serum, der både kan anvendes på bryn og vipper. Hos Naturligolie holder vi af simple hudplejerutine og vi er derfor store tilhængere af multifunktionelle produkter. Dette sparer dig nemlig både for tid og dine penge, og så sparer det også miljøet.

Økologisk Bryn- & Vippeserum booster dine bryn på lige fod med vipperne. Brynserummet er et uundværligt redskab til dig, der enten fra naturens side eller som følge af overplukning har tynde eller sparsomme bryn og ønsker at opnå en kraftigere brynvækst. Med dette serum kan du tilføre dine bryn målrettet pleje og hjælpe dem til at opnå en øget volumen. I dette skriv kan du finde svar på alle dine spørgsmål vedrørende øjenbryn. Du kan bl.a. læse om overplukning, brynenes vækstcyklus, hvordan du kan få dem til at vokse hurtigere og meget mere. Og på denne side kan du læse præcis hvordan du anvender Økologisk Bryn- & Vippeserum til brynene.

Sådan bruger du vippeserummet

Påføring af Økologisk Bryn- & Vippeserum er let som en leg. Vippeserummet påføres hver aften efter afrensning af huden. Luk dit øje og kør rullen blidt henover vippekanten. Gør det samme på modsatte øje. Hold flasken med bunden i vejret i en skrå vinkel for at sikre en jævn fordeling af produktet.

Prøv et naturligt vippeserum med fuld tilfredshedsgaranti

Er du blevet lun på tanken om et rent og naturligt vippeserum uden skyggesider? Så kan du allerede i dag bestille dit nye Økologiske Bryn- & Vippeserum hjem. Serummet er beriget med en eksklusiv blanding af økologiske, koldpressede planteolier med styrkende, nærende og beskyttende egenskaber, samt en unik ekstrakt af tahitianske mikroalger, der beviseligt stimulerer hårvækst og fremmer hårstråenes volumen i løbet af 6 ugers daglig brug. Vi giver naturligvis fuld tilfredshedsgaranti, så du altid kan få dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds med resultatet.