1-2 DAGES LEVERING

GRATIS FRAGT OVER 399,-

100% TILFREDSHEDSGARANTI

ØKOLOGISK & VEGANSK

Økologisk Fugt og glød2022-11-16T12:10:11+02:00
Økologisk

Fugtserum & Ansigtsolie Glød

Få en økologisk hudplejerutine

Økologisk

Fugt & Glød

Få en økologisk hudplejerutine

Økologisk Fugtserum &
Økologisk Ansigtsolie Glød

Kombinationen af Økologisk Fugtserum og Økologisk Ansigtsolie Glød giver en strålende og fugtmættet hud. Begge produkter er velegnede til alle hudtyper med naturlige, veganske og parfumefri ingredienser samt et højt indhold af økologi.

Læs mere om Økologisk Fugtserum og Økologisk Ansigtsolie Glød herunder og få tips til anvendelse.

100% tilfredshedsgaranti

Giv huden et Fugtboost

Økologisk Fugtserum har en base af økologisk vindruevand, der virker lindrende og er rig på antioxidanter, samt en optimal koncentration af vegansk hyaluronsyre, der virker som en fugtmagnet, mindsker fine linjer og giver huden et “plump” look. Økologisk Fugtserum kan anvendes både morgen og aften og fremmer en sund, ensartet og hydreret hud. Trænger hurtigt ind og er velegnet til alle hudtyper.

Hyaluronsyre kan binde væske op til 1000 gange sin egen vægt, og er derfor en enormt effektiv ingrediens til at mindske tørhed og fine linjer. Økologisk Fugtserum indeholder både lavmolekylær og højmolekylær hyaluronsyre. Lavmolekylær hyaluronsyre trænger ned i hudens dybere lag og forbedrer hudens struktur og fugtniveau over tid, mens højmolekylær hyaluronsyre indkapsler fugt øjeblikkeligt og giver huden et fugtmættet udseende.

Økologisk Fugtserum har et højt indhold af økologisk vindruevand, en unik ingrediens fyldt med hydrerende sukkerstoffer, der effektivt slukker hudens tørst. Derudover indeholder økologisk vindruevand vigtige mineraler og antioxidanter, der mindsker rødme, beskytter mod frie radikaler og virker lindrende på sensitiv hud.

Økologisk Fugtserum er mild og giver samtidig synlige resultater. Uden tilsat parfume og velegnet til alle hudtyper, der har brug for intensiv fugt. I Økologisk Fugtserum er unødvendige ingredienser skåret fra, og derfor indeholder den udelukkende naturlige ingredienser, som giver et effektivt fugtboost og virker lindrende.

Fordel 3-4 dråber Økologisk Fugtserum på ren hud både morgen og aften. Konsistensen er let, trænger hurtigt ind og giver en øjeblikkelig effekt. Afslut med ansigtsolie tilpasset din hudtype.

Tip: Bland 2 dråber Økologisk Ansigtsolie Glød med 4 dråber Økologisk Fugtserum i håndfladen inden påføring, især effektivt til tør og dehydreret hud.

Fordele ved fugtserum

  • 100% naturlig
  • 95% økologisk
  • Parfumefri
  • Vegansk
Økologisk fugtserum fra naturligolie

Få strålende hud med ØKOLOGISK ANSIGTSOLIE

Økologisk Ansigtsolie Glød er sammensat af 7 økologiske, koldpressede olier samt E-vitamin. Olien har en karakteristisk gylden farve, takket være havtornolie, hindbærkerneolie og hybenkerneolie, som naturligt fremhæver hudens glød. Økologisk Ansigtsolie Glød har et højt indhold af vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der styrker og beskytter huden og fremmer en ensartet hud. Absorberes hurtigt og er velegnet til alle hudtyper.

Økologisk Ansigtsolie Glød er rig på A-, C- og E-vitamin, hvilket giver en regenererende, beroligende og rødmereducerende virkning. A- og C-vitamin arbejder rigtig godt sammen. De går blandt andet ind og stimulerer hudens produktion af nye hudceller og kollagen, som er det protein, der holder huden spændstig, giver et ”plump” look samt bidrager til en ensartet hud. C- og E-vitamin er antioxidanter og har dermed en beskyttende og helende virkning på huden. Antioxidanter beskytter nemlig din hud mod oxidativt stress, bedre kendt som frie radikaler, og modarbejder dermed skader i huden og hudcellerne.

Herudover er Glød også rig på omega-3 og -6 fedtsyrer. Omega-3 har en beroligende virkning på huden og lindrer rødme, kløe og irritation. Hertil hjælper den med at opretholde elasticitet. Oliens indhold af omega-6 fedtsyrer gør den let på huden, så den absorberes hurtigt uden at tilstoppe porerne. Samtidig giver det olien blødgørende og beskyttende egenskaber, da omega-6 fedtsyrerne hjælper med at styrke hudens barriere.

Økologisk Ansigtsolie Glød er en af vores best sellers, fordi den fremhæver hudens naturlige glød året rundt og er velegnet til alle hudtyper.

Vores olier består af rene, uraffinerede planteolier, der udvindes ved koldpresning af økologiske planter, bær, nødder, frø og kerner. At de er koldpressede betyder, at olierne udvindes uden brug af opvarmning. Dermed bevares det naturlige indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler bedst muligt. Det betyder også, at koldpressede olier er af den højeste kvalitet og tættest på den naturlige råvare. Derfor har olierne stadig deres oprindelige, blide dufte samt naturlige, dybe farver. Vi vælger økologiske, koldpressede olier, fordi de lever op til vores krav om bæredygtighed, og fordi olierne er enkle, men samtidig overdådige.

Økologisk Hybenkerneolie
Styrker, regenererer og bidrager til ensartet hudtone.

Økologisk Jojobaolie
Virker sebumregulerende og balancerende.

Økologisk Tidselfrøolie
Tilfører essentielle fedtsyrer og bidrager til hurtig absorbering i huden.

Økologisk Hindbærkerneolie
Beskytter huden imod rødme og irritation.

Økologisk Havtornolie
Giver glød og næring til huden.

Økologisk Ricinusolie
Renser, blødgører og beskytter huden.

Økologisk Granatæbleolie
Virker beroligende og genopbyggende.

E-Vitamin (naturlig antioxidant)
Beskytter huden og forlænger naturligt produktets holdbarhed.

Ansigtsolie trænger bedst ind i en ren og fugtmættet hud. Start derfor din rutine med en nyvasket hud efterfulgt af Økologisk Fugtserum. Mens huden stadig er fugtig, duppes eller masséres ansigtsolien nænsomt ind i huden. Start med 2-3 dråber og tilpas løbende efter hudens behov. Ansigtsolien kan anvendes hver dag, både morgen og aften.

Tip! Huden har ofte brug for mere fedtstof om vinteren, hvor den er ekstra udsat, og om sommeren kan 1-2 dråber være nok. Mærk efter hvad din hud har brug for og justér mængden af olie derefter.

Fordele ved ansigtsolie

  • 100% naturlig
  • 99,99% økologisk
  • Parfumefri
  • Vegansk

FAQ

Indeholder produkterne parfume?2022-07-12T10:51:58+02:00

Nej. Begge produkter er parfumefri.

Kan produkterne anvendes til sensitiv hud?2022-07-12T10:55:44+02:00

Ja, vi har udviklet vores produkter til at passe på den sensitive hud. Produkterne er milde, men samtidig effektive og bidrager til en stærk hudbarriere.

Kan jeg bruge produkterne, hvis jeg er gravid eller ammer?2022-07-12T10:53:15+02:00

Ja, både Økologisk Fugtserum og Økologisk Ansigtsolie Glød kan anvendes under graviditet. Begge produkter har en A-kolbe i Kemiluppen, som er din garanti for, at de ikke indeholder parfumestoffer, allergifremkaldende stoffer eller mistænkt hormonforstyrrende stoffer.

Passer produkterne til min hudtype?2022-07-12T10:54:05+02:00

Økologisk Fugtserum og Økologisk Ansigtsolie Glød passer til alle hudtyper og aldre. Hvis du ikke har brugt olie før, anbefaler vi at starte med at anvende 2 dråber og justere mængden efter hudens behov.

Skal jeg også anvende creme?2022-07-12T10:54:40+02:00

Når du anvender fugtserum i kombination med ansigtsolie, så får huden både fugt og fedt, og der er derfor ikke nødvendigt at anvende en ansigtscreme.