Økologisk Skægolie
Til det perfekte skæg
Nyhed GÅ TIL PRODUKT

Mød din nye skægolie

En mild, økologisk skægolie til mænd med skæg i alle størrelser. Virker blødgørende og udglattende i tørt, uglet og spaltende skæg. Bringer huden under skægget i balance og bekæmper kløe, skæl og urenheder.

Stemningsbillede af Skægolie fra Naturligolie

Stop kløe, skæl og urenheder

Alt imens dit skæg gror ud i pragt og pryd, så har du helt sikkert oplevet de små irritationer som kan følge med. Typisk er kløe, dryssende skæl og urenheder svært at undgå, og for særligt udsatte kan det til tider være så generende, at det igangsætter tanker om barbering med skrab og et liv helt uden skæg.

Med Økologisk Skægolie i spidserne og en daglig dybdegående massage af huden under skægget, kan du imidlertid nemt sætte en stopper for irritationerne og bringe dit skæg og din hud i en sund balance. Det befrier dig, øjeblikkeligt, for den evige kløe og de hvide flager på din sorte t-shirt samt ømme urenheder ved skæggets rødder. Oplever du lignende udfordringer i håret og hårbunden, så kan Økologisk Skægolie også med fordel anvendes her.

Gå til produkt

Forkæl dit skæg

Simpelt og enkelt

Gå til produkt

Farvel til tørt og uglet skæg

Oplever du besvær med at rede dit skæg ud mellem fingrene, din kam eller børste? Så er det sandsynligvis fordi at dit skæg er tørt og uglet. Ud over at gøre udredningen besværlig, så kan tørt og uglet skæg hurtigt kan føre til, at spidserne spalter og hårene knækker – og ender med at føles som genstridigt stift ståluld.

Økologisk Skægolie hjælper dig med at blødgøre dit skæg, så det er nemt at kontrollere og glatte ud. Anvender du olien om morgenen så sikrer du samtidigt et velplejet og gennemfugtet skæg, hele dagen, med en imponerende volumen og et opsigtsvækkende majestætisk shine.

Gå til produkt

Indhold i Økologisk Skægolie

Økologisk Skægolie er sammensat af 100% naturlige ingredienser, hvor 99,5% består af koldpressede, økologiske vegetabilske olier. For at lave en så skånsom skægolie som muligt, har vi desuden undladt parfume og æterisk olie.

En ultralet olie der hjælper huden under skægget i balance og sikrer en ikke-fedtende fornemmelse i dit skæg.

En ekstra blødgørende olie med et højt indhold af e-vitamin som virker beskyttende og nærende i tørt og uglet skæg.

Naturlig antibakteriel og styrkende virkning i skæg og på huden. Tilfører skægget et flot shine.

Naturlig antioxidant med beskyttende effekt på både skægget og huden. Forlænger desuden holdbarheden på produktet.

Sådan anvendes din skægolie

Start med et vådt og gerne nyvasket skæg. Fordel 8-10 dråber i håndfladerne og masser grundigt olien ind i skægget og i huden under skægget. Ved et mindre skæg reduceres mængden og tilpasses efter behov.

Gå til produkt