MØD DIN NYE

Økologiske Skægolie

En økologisk skægolie til mænd med skæg i alle størrelser. Virker blødgørende og udglattende i tørt, uglet og spaltet skæg. Bringer huden under skægget i balance og bekæmper kløe, skæl og urenheder.

skægolie

STOP KLØE, SKÆL OG URENHEDER

Alt imens dit skæg gror ud i pragt og pryd, så har du helt sikkert oplevet de udfordringer som typisk hører sig til. Oftest i form af kløe, skæl og urenheder.

Med Økologisk Skægolie i spidserne og en daglig massage af huden under skægget, kan du imidlertid nemt sætte en stopper for irritationerne og bringe dit skæg og din hud i en sund balance. Øjeblikkeligt slipper du af med den evige kløe, de hvide flager på din sorte t-shirt og de ømme urenheder ved skæggets rødder.

Sådan anvendes din skægolie

Start med et vådt og gerne nyvasket skæg. Fordel 8-10 dråber i håndfladerne og massér grundigt olien ind i skægget og i huden under skægget. Ved et mindre skæg reduceres mængden og tilpasses efter behov.

FARVEL TIL TØRT OG UGLET SKÆG

Oplever du besvær med at rede dit skæg ud? Så er det sandsynligvis fordi, at dit skæg er tørt, uglet eller begge dele. Foruden at gøre udredningen besværlig, så kan tørt og uglet skæg hurtigt føre til, at spidserne spalter og hårene knækker – og slutteligt føles som stift, genstridigt ståluld.

Økologisk Skægolie hjælper dig med at blødgøre dit skæg, så det er nemt at kontrollere og glatte ud. Anvender du olien om morgenen så sikrer du samtidigt et velplejet og gennemfugtet skæg, hele dagen, med en imponerende volumen og et opsigtsvækkende majestætisk shine.

INDHOLD I ØKOLOGISK SKÆGOLIE

Økologisk Skægolie er sammensat af 100% naturlige ingredienser, hvor 99,5% består af koldpressede, økologiske vegetabilske olier. For at lave en så skånsom skægolie som muligt, har vi desuden undladt parfume og æterisk olie. Du kan se samtlige opskrifter på vores produkter på naturligolie.dk/opskrifter

En ultralet olie der hjælper huden under skægget i balance og sikrer en ikke-fedtende fornemmelse i dit skæg.

En ekstra blødgørende olie med et højt indhold af e-vitamin som virker beskyttende og nærende i tørt og uglet skæg.

Naturlig antibakteriel og styrkende virkning i skæg og på huden. Tilfører skægget et flot shine.

Naturlig antioxidant med beskyttende effekt på både skægget og huden. Forlænger desuden holdbarheden på produktet.