Økologiske Hudplejesæt

Har du svært ved at sammensætte de forskellige produkter? Vi har prøvet at gøre det nemmere for dig. Nedenfor ser du en række hudplejesæt til forskellige behov og hudtyper. Hvert sæt indeholder alt det, du skal bruge til din daglige rutine. Et hudplejesæt kan også være en idéel gave til en, du holder af – måske en julegave, fødselsdagsgave eller værtindegave?

 • anti age hudplejesæt hudplejesæt fra naturligolie til anti age
  Tilføj til kurv Detaljer
 • sensitiv hudplejesæt hudplejesæt fra naturligolie til sensitiv hud
  Tilføj til kurv Detaljer
 • naturligolie hudpleje rutine hudplejesæt fra naturligolie til tør hud
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Ikke på lager
  naturligolie rutinepleje hudplejesæt fra naturligolie til fedtet hud
  Detaljer
 • naturligolie rutine Det simple hudplejesæt
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Tilføj til kurv Detaljer
 • Badesvamp fra middelhavet Til badet fra naturligolie

  Til Badet

  290 DKK
  Vælg muligheder Detaljer
 • økologisk hybenkerneolie 10 ml naturligolie Intropakke fra Naturligolie

  Intropakken

  250 DKK
  Vælg muligheder Detaljer
 • Hybenkerneolie 30ml Naturligolie Naturligolie Bestsellers
  Vælg muligheder Detaljer
 • Epsom salt fra Naturligolie Silkebløde fødder naturligolie
  Vælg muligheder Detaljer

Hudplejesæt til din daglige rutine

Forskellige hudtyper kræver forskellige hudplejesæt. Men fælles for alle er, at du helst altid skal bruge rens, fugt og olie. Derfor indeholder alle hudplejesæt som minimum disse trin. Årsagen er, at de tre trin hver især tilfører huden vigtige ingredienser. Rens er essentielt for at komme af med død hud og snavs. Fugt er vigtigt, da huden skal vedligeholde en sund væskebalance. Og olien giver huden nødvendige fedtstoffer. Alle tre trin er med til at holde din hud sund og stærk.

Hudplejesæt til alle

Vores hudplejesæt kan bruges af alle køn. Med skæg som den eneste undtagelse har vores hud egentlig brug for den samme pleje. Vores hudplejesæt består af produkter, der er proppet med naturlige og aktive ingredienser. Dem nyder huden altid godt af. Derfor kan du med fordel give et hudplejesæt til din veninde såvel som din far. 

Gaveinspiration

Hvis du mangler en gaveidé, er vores økologiske hudplejesæt en nem og skøn løsning. De forskellige sæt varierer i både størrelse og indhold, så der er noget til alle. Nogle hudplejesæt er tilpasset specifikke behov og hudtyper, mens andre kan bruges af alle.

Har du brug for hjælp til at finde det rette hudplejesæt? Du er velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig med at finde den perfekte gave.