Rejsekit: Must-have produkterne til ferien

Vi har samlet et overblik over vores bedste produkter til sommerferien – uanset om du skal på strandferie, storbyrejse eller weekendtur. Alle produkterne er i rejsevenlige størrelser, som du nemt kan have med på flyet eller i weekendtasken.

Multifunktionelt produkt som giver fugt fra top til tå. Økologisk Aloe Vera kan bruges som after sun, som fugtgiver inden olie og som opfrisker, når huden har brug for at blive kølet ned.

Om sommeren bliver huden ofte tør og dehydreret, fordi solen har en udtørrende virkning. Derfor skal du tage Økologisk Fugtserum med på rejsen, så du kan give huden et tiltrængt og effektivt fugtboost. Du mærker hudens tørst blive slukket så snart, at de magiske dråber rammer huden. Uanset om du er på storbyferie, strandferie eller glamping, så er Økologisk Fugtserum helt og aldeles uundværlig!

Fås i 30 ml og en lille størrelse på 10 ml – begge passer perfekt til toilettasken.

Naturligolie Rejsekit

Ansigtsolien Glød fortjener en fast plads i enhver toilettaske. De koldpressede olier blødgør og beskytter huden, og fremhæver din smukke sommerglød. Olien har en let konsistens, som trænger hurtigt ind i huden og derfor er den velegnet til alle hudtyper. 

Fås i 30 ml og en lille størrelse på 10 ml – begge størrelser kan medtages som håndbagage på flyet.

Hold tørre ben på lang afstand med Økologisk Kropsolie. Påfør olien lige når du kommer ud af badet for at få mest ud af de luksuriøse olier. Olien trænger nemlig dybere ind, når huden er fugtig.

Fås i 235 ml og 100 ml. Vi anbefaler 100 ml til rejsen, så har du nemlig også plads til dine øvrige yndlingsprodukter.

Forebyg tørre og spaltede lokker med vores beskyttende Økologiske Hårolie, der kan tæmme selv det mest uregerlige hår. Olien trænger hurtigt ind uden at tynge, og efterlader håret skinnende og sundt. Perfekt til at behandle og pleje håret efter det har været udsat for sommerens sol samt klor- og saltvand. 

Fås i 100 ml og 30 ml – sidstnævnte passer perfekt i toilettasken.