Økologisk Jojobaolie

40 DKK145 DKK

Jojobaolien er en multifunktionel olie som minder meget om hudens egen sebum (fedtlag) og er ideel til alle hudtyper og hårtyper. Ved påføring på huden regulerer jojobaolien hudens sebumproduktion og skaber balance i uren, sensitiv eller olieret hud. Jojobaolien absorberes hurtigt af både huden og håret, og vil i blandinger med mere langsomme olier bevirke at disse trænger hurtigere ind.

Varenummer (SKU): 1020 Varekategori:

Beskrivelse

Vores jojobaolie er økologisk og koldpresset af frø fra peruvianske jojobafrugter. Jojobaolie er en flydende voks, men betegnes som olie grundet dens lette og flydende konsistens. Jojobaolien minder i struktur om hudens sebum (fedtlag), der giver god absorberingsevne og hjælper til at regulere hudens egen fedtproduktion uden at tilstoppe porer. Jojobaolien er multifunktionel og god til fugtbevaring i ansigtet, på kroppen og i håret.

Jojobaolien kan anvendes alene og i blandinger med andre olier og butters. Jojobaolien vil bevirke at mere tunge olier trænger hurtige og dybere ind i huden.

Yderligere information

Egenskaber på huden

Sebum-regulerende, beroligende, blødgørende, beskyttende, regenererende, anti-rynke (anti-aging)

Anvendes til

Fedtet hud, akne/bumser, sensitiv hud, tør hud, dehydreret hud, rynket hud, slap/træt hud, udsat hud

Indeholder

E-vitamin, Omega-3 fedtsyrer, Omega-6 fedtsyrer, Omega-9 fedtsyrer

INCI

Simmondsia chinensis

Plante

Busk

Vækstdel

Nød

Oprindelse

Peru

Udvinding

Koldpresning

Duft

Neutral

Farve

Gylden, gullig

Størrelse

100ml, 10ml