Bianca: Kosttilskud der holder huden spændstig, og hudplejeråd der går fra generation til generation.

I denne version af Mig og min skønhedspleje har vi talt med Bianca Brangstrup. Læs videre og bliv inspireret af Biancas holistiske tilgang til hudpleje og få hendes bedste råd til at holde huden spændstig og sindet i balance.

Bianca er grundlægger af VITAVIVA, som er et brand der udvikler kosttilskud i den bedste kvalitet. Det præger hendes skønhedsrutiner, som har lige så stort fokus på at pleje huden indefra indefra som udefra. Biancas mor har været med til at præge hendes hudplejerutiner i dag, og et af de vigtigste råd er også det mest simple.

Om Bianca

Bianca Brangstrup er 46 år og mor til fire drenge på 22, 20, 18 og 14 år. Bianca er COO i virksomheden VITAVIVA, som producerer og sælger kosttilskud til at fremme sund hud og en krop i balance. Hendes passion for en holistisk livsstil præger i høj grad også hendes eget liv, hvor kosttilskud og næringsrig mad indgår som en naturlig forlængelse af hendes hudplejerutiner. Gå på opdagelse i VITAVIVA’s univers på Instagram, hvor du bl.a kan blive klogere på ayurveda samt hvorfor D-vitamin er vigtig for vores sundhed.

Hvordan ser din hudplejerutine ud?

Jeg renser min hud morgen og aften og sørger for at den ALTID er fugtet og næret både indefra og udefra. Indefra tager jeg dagligt kosttilskud for huden og også en masse olie.

Udefra renser jeg min hud, derefter serum og så en olie om aftenen og creme om morgenen.

“Jeg er vokset op med at bruge naturlige ingredienser og produkter.”

Hvad er det bedste tip, du har fået til hudpleje?

Jeg er vokset op med en mor, som altid har lavet sine egne ansigtsolier. Hun har lært mig, at min hud skal være næret og fugtet, og jeg er vokset op med at bruge naturlige ingredienser og produkter. Hun har også lært mig at drikke rigeligt med vand. For som hun sagde, så vil en hud, som ikke er velhydreret skrumpe sammen og blive tør.

I hverdagen har jeg fokus på de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som jeg ved støtter min hud effektivt. Det gælder fx kollagenpeptider (type I&II), stærke antioxidanter, såsom Q10 og Resveratrol, C-vitamin, A-vitamin (beta-carotene), hyaluronsyre, aloe vera, omega 3 og kokosolie. Især kollagenpeptider kombineret med C-vitamin, er vigtig, da vores egen naturlige kollagenproduktion stille aftager fra 30-års alderen. Det holder min hud spændstig og de fine linjer på afstand. Kosttilskud er en enorm vigtig del af min “skønhedsrutine”.

“Kosttilskud er en enorm vigtig del af min skønhedsrutine.”

Hvad forbinder du med skønhed og velvære?

Skønhed for mig kommer indefra – det sidder i vores aura, i vores kropssprog, energi og i vores øjne. Og det er jo meget individuelt, hvad der skal til for at føle sig skøn. Jeg føler mig skøn, når jeg føler mig i balance. Velvære og balance hænger tæt sammen for mig, og det prioriterer jeg højt ved at dyrke yoga 3 gange om ugen, havbade, sove godt, spise godt, mine karbade, hygge med mine drenge, min kæreste og min familie.

Hvad er selvforkælelse for dig?

Selvforkælelse for mig er god mad med gode råvarer. Det er at give sig tid til at lave maden og nyde den. Det er alle min drenge rundt om bordet. Det er min yoga, mine havbade og karbade, gode bøger. Det er mine weekender i sommerhus, hvor den står på ren afslapning og total sofahygge.

“Skønhed for mig kommer indefra – det sidder i vores aura, i vores kropssprog, energi og i vores øjne.”

Hvad er dit råd til at få mere velvære ind i hverdagen?

Man er nødt til at prioritere sig selv og tage tiden til sig selv. Det er der mange kvinder, der ikke er så gode til. Og slet ikke når vi har børn og arbejder meget. Jeg har min yoga hjemme 3 gange om ugen med min indiske yogalærer Sonali, som sidder i Indien og underviser mig online. Det fungerer rigtig godt for mig. Jeg elsker også at tage et karbad inden sengetid og læse en god bog. Jeg bestiller de fleste madvarer online og har hjælp til rengøring. Det er enkle ting, men det hjælper til, at man får tiden til sig selv og til velvære.

Hvem inspirerer dig, som alle bør kende – og hvorfor?

Det gør min ’sundhedsguru’ og mentor Orthomolekylær læge Claus Hancke. Han er så klog og inspirerende. Og absolut det menneske, som jeg fagligt har lært mest fra. Og heldigvis er det en proces, som aldrig ender. Der bliver nemlig ved med at komme ny viden og ny evidens på hele sundheds og forebyggelsesområdet.

Gå på opdagelse i VITAVIVA’s univers på Instagram, hvor du bl.a kan blive klogere på ayurveda samt hvorfor D-vitamin er vigtig for vores sundhed. VITAVIVA udvikler kosttilskud ud fra en stor viden om, hvordan de kan undersøtte vores sundhed samt fremme en smuk og sund hud.

‘Mig og min skønhedspleje’ er et koncept, hvor vi hos Naturligolie søger at undersøge de mange perspektiver, der findes på hud- og skønhedspleje. Derfor har vi sat os for løbende at tale med en masse forskellige mennesker, som alle inspirerer os på hver sin måde. Vi taler blandt andet om, hvad skønhed og velvære indebærer, selvforkælelse og gode tips og tricks. Vi håber, du vil følge med – det kan jo være, du bliver inspireret!