Økologi der passer til din butik

Vi elsker at træde ind i en forretning med et inspirerende miljø, der er udviklet på baggrund af kreative ideer, og hvor kunder kan afspejle deres identitet. Det er en oplevelse, som vores produkter fra Naturligolie kan bidrage til med vores gennemgående fokus på økologi og naturlig hudpleje. 

Økologisk hybenkerneolie og jojobaolie fra naturligolie
Til badet fra naturligolie

Produkter der passer til dine kunder

Vores sortiment hos Naturligolie favner bredt. Siden virksomheden blev grundlagt, har vi ført et stort udvalg af koldpressede, veganske olier, og med tiden har vi også opnået indsigt i, hvilke olier der er favoritter og must-haves hos vores kunder. Herudover tilbyder vi også skønhedsredskaber, såsom badesvampe, pimpsten og håndklæder, til at gøre hudplejerutinen lidt mere lækker og holistisk – alt sammen af naturligt og økologisk materiale, selvfølgelig. 

Kundernes favoritter:
Økologisk Hybenkerne
Økologisk Jojoba
Økologisk Hindbærkerne
Økologisk Rosenvand Mist

Et nyt skridt mod en bedre oplevelse

Som det nyeste tiltag har vi udviklet vores egne olier. Det har vi gjort på baggrund af vores viden om oliernes egenskaber, hvordan de bedst kombineres samt kundernes mest efterspurgte behov. Vigtigst af alt er de udviklet med henblik på at give kunderne det overskuelige valg til økologi. Vi ønsker at gøre hudpleje enkelt uden at gå på kompromis med kvaliteten, og hertil ser vi, at vores egne olier er en stor succes hos nye kunder, der søger en effektiv og økologisk hudplejerutine.

De nyeste produkter er:
Økologisk Ansigtsolie 
Økologisk Kropsolie
Økologisk Skægolie

Vores kunder elsker produkterne, måske dine også vil?

Udvalgte forhandlere

Undgå tabt salg

Vi gør en dyd ud af hurtig levering og god service, og vi bestræber os på at behandle vores forhandlere, som vi gerne selv vil behandles. Vi forstår om nogen, hvor kritisk det er at have en vare stående som udsolgt, da kunden hurtigt er videre på den næste hjemmeside eller i den næste forretning. Netop derfor prioriterer vi hurtig levering til vores forhandlere.

Skulle tilfældet være, at en del af din ordre er udsolgt hos os, så sender vi dine varer af flere omgange frem for at udskyde hele ordren indtil, at alle varer er på lager hos os. På den måde vil du altid modtage produkterne hurtigst muligt, så dine hylder er fyldte og flotte.

Og skulle du have nogle spørgsmål undervejs i processen, så er vi altid til rådighed. God kommunikation og venlig service er nemlig noget af det, vi vægter højt i relationen til vores forhandlere.

Bliv forhandler

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Du er også velkommen til at give os et kald på 42464943, hvis du har spørgsmål eller andet.

    Følg med på vores Instagram

    [instagram-feed]

    [instagram-feed num=6 cols=2]