Økologisk Hindbærkerneolie

95 DKK405 DKK

Hindbærkerneolie kan bruges af alle hudtyper, men særligt fedtet, rødlig eller irriteret hud vil nyde godt af dens egenskaber. Den er rig på essentielle fedtsyrer samt A- og E-vitamin, der giver den en reparerende og beroligende virkning. Den absorberes hurtigt i huden uden at fedte, og den kan bruges alene eller i kombination med andre olier.


  • Økologisk, koldpresset og uraffineret olie
  • UV beskyttende glas med pipette
  • Certificeret af Soil Association Organic
  • 1-2 dages fragt med GLS (fri fragt ved køb over 399,-)
Varenummer (SKU): 1037 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores hindbærkerneolie er økologisk og koldpresset, og den er udvundet af kernerne fra søde, modne hindbær. Den har en let, sød duft og er ideel til alle hudtyper. 

Hindbærkerneolie har et højt indhold af vitaminer (A og E) samt essentielle fedtsyrer (linolsyre og alfa-linolensyre). Det giver olien en meget beroligende og beskyttende virkning, hvilket gør den særligt ideel til sensitiv, rødlig eller irriteret hud. Indholdet af A-vitamin stimulerer samtidig hudens produktion af kollagen, der udglatter fine linjer og bidrager til en ensartet hud. Derfor anbefaler vi den også til moden hud.

Hindbærkerneoliens høje indhold af linolsyre gør den meget let – den absorberes hurtigt uden at tilstoppe hudens porer. Denne fedtsyre medvirker til oliens reparerende og blødgørende virkning på huden, og så hjælper den din hud med at holde på fugten.

Hindbærkerneolie kan anvendes alene eller sammen med andre olier. Påfør den på fugtmættet hud og massér den blidt ind i huden. Start med 4-5 dråber – og husk du altid kan tilpasse mængden løbende alt efter, hvad din hud har brug for.

Yderligere information

Penetrering

Hurtig

INCI

Rubus Idaeus Seed Oil

Plante

Træ

Vækstdel

Kerne

Oprindelse

Storbritannien

Udvinding

Koldpresning

Duft

Jord

Farve

Gyldengrøn

Størrelse

100ml, 30ml, 10ml