kampagne Landingsside – Bryn og vippeserum2024-03-19T14:47:15+02:00
Økologisk

Bryn- & Vippeserum

Spar 20% på længere vipper og fyldigere bryn

Økologisk

Bryn- & Vippeserum

Din naturlige vej til længere vipper og fyldigere bryn.
Spar 20% på Økologisk Bryn- & Vippeserum

325,- 260,-

Økologisk Bryn- & Vippeserum

Booster den naturlige hårvækst og giver fyldigere og sundere hårstrå.

Dette er et engangstilbud forbeholdt nyhedsbrevsmedlemmer.

100% tilfredshedsgaranti

Interview med Anna David

Anna David oplevede hårtab efter hver fødsel. Det blev hun træt af! Efter hun faldt over Bryn- & Vippeserum, valgte hun at prøve den. Hør om hendes erfaringer i dette interview vi lavede med hende.

Sådan virker Bryn- & vippeserum

Vores serum indeholder en helt særlig algeekstrakt fra Tahiti, som er klinisk dokumenteret til at fremme hårvækst og give fyldigere hårstrå.

Vi har valgt at tilsætte F-vitamin, fordi den er bevist at blødgøre og styrke hårstråene, samt E-vitamin, en stærk antioxidant med en beskyttende virkning.

Derudover indeholder Økologisk Bryn- & Vippeserum en blanding af økologiske og koldpressede planteolier, bl.a. ricinusolie, der er kendt for at virke stimulerende på hårsækkene og beskytte hårstråene.


Resultatet er fyldigere bryn og længere vipper, der samtidig er mere modstandsdygtige og velplejede.

Ved daglig brug vil du opleve resultater efter 6-8 uger.

Påføring af serum på Vipper

Påføres hver aften efter rens. Luk øjet, og kør rullen langs vippekanten. Gentag på det andet øje. Hold flasken i en skrå vinkel med bunden øverst for en jævn fordeling af indholdet.

Påføring af serum på Bryn

Påføres hver aften efter rens. Kør rullen frem og tilbage et par gange indtil serum er fordelt på brynet. Gentag på det andet bryn. Hold flasken i en skrå vinkel med bunden øverst for en jævn fordeling af indholdet.

Feedback fra testForløb

Vi har lavet et testforløb med 43 deltagere. Hør hvad testpersonerne har sagt om Økologisk Bryn- & Vippeserum.

Jeg oplever helt klart en effekt på mine vipper. De føles lidt længere og stærkere. Desuden tåler min hud olien rigtig godt, i modsætning til flere af de serums jeg har prøvet. ” – Signe

Jeg har tidligere haft meget få hår ved mine bryn og særligt mellem øjnene, hvor der begynder at komme nye hår ved brug af serum.” – Mette

Jeg har fået mange flere nye hår i enderne af mine bryn, hvor jeg har haft svært ved at gro dem ud. Og så er de generelt også blevet tættere.” – Sabrine

Interview med Carla

Carla er én af de 43 deltagere, der var med i vores testforløb. Hør hvad hun har at sige om Økologisk Bryn- & Vippeserum.

Hvorfor naturligolie

Økologi

Alle vores økologiske ingredienser er certificerede under Soil Association, fordi vi sætter høje krav til oprindelse, udvinding og kvalitet. Vi tror på, at økologiske produkter er det bedste for vores planet og for din hud.

Renhed

Vi anvender naturens egne og rene ingredienser. Vi vælger at anvende koldpressede olier, fordi de er tættest på den naturlige råvare med et højt indhold af vigtige antioxidanter, vitaminer og mineraler. Vores produkter er parfumefri, veganske og uden skadelig kemi.

Miljøvenlig emballage

Vi vægter bæredygtighed i alle led i vores værdikæde. Derfor anvender vi emballage i glas og pap, mens plastik kun accepteres, når opgaven ikke kan klares uden. Vi har en “minimal-packaging” politik, hvor det unødvendige er skåret fra, og derfor anvender vi ikke papemballage til vores produkter.

Gennemsigtighed

For Naturligolie er det helt essentielt, at du ved, hvad du smører på din hud. Derfor kan du læse den fulde og præcise opskrift på alle vores produkter. Vores mission er at gøre det nemmere for dig at gennemskue indholdet i dine produkter, så du føler dig tryg.

FAQ

Virker serummet både på bryn og vipper?2021-08-10T14:22:45+02:00

Ja, Økologisk Bryn- & Vippeserum er udviklet til anvendelse på både bryn og vipper. Vi er tilhængere af en simpel hudplejerutine og forestillingen om at udvikle to separate produkter til selvsamme formål forekommer os uhensigtsmæssig og profitorienteret. Derfor har vi udviklet ét multifunktionelt produkt, som både egner sig til bryn og vipper.

Kan serummet hjælpe til at gro øjenbryn ud igen efter overplukning?2021-08-10T14:22:19+02:00

Ja. Økologisk Bryn- & Vippeserum er velegnet til at booste svage og skrøbelige bryn, der har været udsat for overplukning. Serummet booster brynenes naturlige vækst og giver fylde til svage hårstrå.

Er serummet godt til buskede øjenbryn?2021-08-10T14:21:56+02:00

Økologisk Bryn- & Vippeserum indeholder plejende og blødgørende olier, der kan medvirke til at tæmme uregérlige og buskede øjenbryn. Leder du efter et produkt, der udelukkende blødgør og tæmmer brynene uden at fremme væksten, anbefaler vi dog Økologisk Jojobaolie.

Hvad sker der, hvis jeg stopper med at bruge serummet?2021-08-10T14:21:30+02:00

Hvis du ophører brugen af Økologisk Bryn- & Vippeserum vil dine bryn fortsætte i deres naturlige cyklus og virkningen fra serummet ved gradvist aftage. Du vil ikke opleve nogen drastiske ændringer som fx tab af bryn, ligesom man oplever ved prostaglandinserummer, hvor hårene kunstigt fastholdes og derfor falder ud, når anvendelsen ophører.

Har øjenbrynserummet nogen bivirkninger?2023-05-30T17:48:56+02:00

Nej. Økologisk Bryn & Vippeserum har ingen kendte bivirkninger. Nogle få personer oplever, at den kan svie en lille smule efter påførsel, dette er ikke farligt og stopper igen efter få minutter. Hvis du mod forventning oplever gener ved brug, bør du stoppe med at anvende produktet.

Er der skadelige stoffer i serummet?2021-08-10T14:20:01+02:00

Nej, serummet består udelukkende af naturlige ingredienser og indeholder ingen medicinske indholdsstoffer såsom prostaglandiner. Serummet er naturligvis også fri for parabener, parfume, phthalater, mineralsk olie, silikone, PEG m.v. Både på produktsiden og etiketten er alle ingredienserne anført både på dansk og latin, så du altid ved præcis hvad du påfører dine bryn.

Hvor langt rækker de 10 ml.?2021-08-10T14:19:24+02:00

Serummet er særdeles drøjt og de 10 ml. rækker til omkring 6 måneders daglig brug.

Hvor længe må jeg anvende serummet?2021-08-10T14:18:49+02:00

Der er ingen begrænsning på hvor længe du må anvende serummet. Økologisk Bryn- & Vippeserum er fuldstændig rent og naturligt, og du vil kun opleve en øget effekt ved fortsat anvendelse af serummet.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?2021-08-10T14:18:17+02:00

Du kan forvente at se resultater i løbet af 6-8 uger. Nogle af vores testpersoner har dog oplevet resultater allerede efter 3-4 uger. Resultatet varierer fra person til person. Det fulde potentiale opnås efter 12-16 ugers daglig brug. Vi har naturligvis en tilfredshedsgaranti, hvis du ikke oplever det forventede resultat. Læs mere her.

Mine øjenbryn vokser ikke ud igen – hjælper serummet?2021-08-10T14:16:36+02:00

Der kan være forskellige årsager til at dine øjenbryn tilsyneladende ikke vokser ud – den hyppigste er overplukning, men andre faktorer såsom medicin, sygdom, krads kosmetik osv. kan have en negativ effekt på brynenes vækst. Hvis brynene stadig er der, men bare er svage, skrøbelige eller har svært ved at gro, så kan et øjenbrynserum hjælpe til at booste væksten.

Hvor lang tid tager det for øjenbryn at vokse ud?2021-08-10T14:16:00+02:00

Hvor hurtigt dine bryn vokser ud afhænger af, hvornår i brynenes vækstcyklus de er blevet fjernet eller er faldet ud. Øjenbrynenes fulde vækstcyklus varer omkring 4 måneder. Du kan være uheldig at have plukket dine bryn i begyndelsen af den anagene fase (vækstfasen) – i så fald kan der gå op til 4 måneder for de vokser ud igen.

Hvad er et serum til bryn?2021-08-10T14:14:55+02:00

Et serum til bryn er et produkt med virksomme indholdsstoffer som fremmer brynenes vækst og efterlader dem fyldigere og længere. Produktet påføres dagligt og virker efter nogle ugers kontinuerlig brug. Økologisk Bryn- & Vippeserum virker efter 6-8 uger. Produktet booster den naturlige hårvækst samtidig med at det øger hårstråenes densitet.