Storindkøb gjort nemt

Er I trætte af at hente varer hjem fra forskellige leverandører? Lad os hjælpe jer! Vores eget sortiment kombineret med vores netværk af leverandører gør os leveringsdygtige med varer til både kur- og spahoteller, saunagus, massører og private label.

Sortiment

Vores speciale er naturlige og økologiske olier. vi leverer alt fra helt små beholdere til store mængder på mange liter. Vores sortiment inden for veganske olier samt æteriske olier favner bredt, og hvis I er på udkig efter andre olier, er det også noget, vi kan være behjælpelige med.

Hvis I har behov for en særlig type flaske til behandlinger såsom massage, så har vi mulighed for at skræddersy en pumpeflaske til jer. På den måde bliver både pumpe, form og størrelse, lige som I vil have det.

Service & levering

Vi gør en dyd ud af hurtig levering og god service, og vi bestræber os på at behandle vores samarbejdspartnere, som vi gerne selv vil behandles. Hertil arbejder vi hårdt for at kunne levere jeres ordre hurtigst muligt. 

Skulle I have nogle spørgsmål undervejs i processeen, er vi altid til rådighed. God kommunikation og service er nemlig noget af det, vi vægter højt i relationen til vores samarbejdspartnere.

Eget label

Ønsker I at have jeres eget brand på emballagen? Uanset om I søger olier fra vores sortiment eller vil sammensætte jeres egen olie, så kan vi skræddersy labels efter jeres behov og ønsker. Hvis I blot ønsker vores apotekerflasker med jeres eget label, er dette også en mulighed.

Under private label kan I se nogle eksempler på, hvilke labels vi har lavet for andre kunder og samarbejdspartnere med deres brand på.

Læs mere om private label ved at klikke her. 

Udvalgte samarbejdspartnere

Kontakt os

Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Du er også velkommen til at give os et kald på 42464943, hvis du har spørgsmål eller andet.