Rynker og fine linjer

Rynker og fine linjer kan du nok ikke undgå, men du kan forebygge og minimere. Vi vil gerne hjælpe dig med at holde dem på afstand og mindske deres synlighed. Du kan med din hudpleje holde huden spændstig og ensartet på flere måder. Det kan du læse meget mere om nederst på siden, under de udvalgte produkter.

Nedenfor har vi samlet en række olier, der hjælper dig med at mindske rynker og fine linjer på en helt naturlig måde uden skrappe kemiske ingredienser.

Rynker
 • Ansigtsolie Glød økologisk olie fra naturligolie Ansigtsolie glød naturligolie

  Økologisk Ansigtsolie – Glød

  30 ml
  265 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • gave til mor

  Økologisk Fugtserum – Hyaluron

  30 ml
  265 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Hybenkerneolie 30ml Naturligolie

  Økologisk Hybenkerneolie

  100 ml, 30 ml
  215 kr.395 kr.
  Vælg variant Detaljer
 • økologisk Renseolie på 100 ml fra naturligolie økologisk renseolie

  Økologisk Renseolie

  100 ml
  175 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • gave til mor Rosenvand fra Nautrligolie

  Økologisk Rosenvand

  100 ml
  145 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Hindbærkerneolie 30ml Naturligolie Hindbærkerne fra Naturligolie

  Økologisk Hindbærkerneolie

  100 ml, 30 ml
  215 kr.395 kr.
  Vælg variant Detaljer
 • Økologisk kropsolie 235 ml kropsolie fra naturligolie

  Økologisk Kropsolie

  235 ml
  345 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Mudder fra det døde hav Mineralsk mudder maske

  Mineralsk Mudder

  50 ml
  105 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Ansigtsolie Glød økologisk olie fra naturligolie 10 ml Ansigtsolie glød naturligolie
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Silkesvamp fra Middelhavet Silkesvamp fra naturligolie
  Tilføj til kurv Detaljer
 • fugtserum
  Tilføj til kurv Detaljer
 • Naturligolie-Renseolie-235ml økologisk renseolie

  Økologisk Renseolie

  235 ml
  345 kr.
  Tilføj til kurv Detaljer

Hvorfor får man rynker?

Vi bliver ofte spurgt; “hvorfor får man rynker?”. Fremkomsten af rynker skyldes primært to ting. Vores hud bliver tyndere, og vores naturlige produktion af kollagen falder med alderen. Kollagen er det protein, som opretholder bindevævet i din hud. Med andre ord holder det din hud spændstig og elastisk. Nøglen til at holde alderstegn på afstand er derfor at kigge efter nogle ingredienser, der kan hjælpe dig med at booste din dannelse af kollagen.

Fjern rynker naturligt

Fjern rynker naturligt med den rette hudpleje. Rynker er svære at komme af med, når de først er kommet. Men du kan med aktive og naturlige ingredienser forebygge og mindske synligheden af rynker og fine linjer. Særligt A- og C-vitamin er gode at alliere sig med. De to vitaminer hjælper nemlig med at stimulere din produktion af kollagen og nye hudceller. De giver derfor din hudpleje en hudfornyende og styrkende virkning. De bidrager også til et ‘plump’ look. Med dem på ingredienslisten kan du derfor mindske rynker og holde de fine linjer hen lidt endnu.

Undgå rynker i panden

Antioxidanter er en anden måde, hvorpå du kan undgå rynker i panden – og resten af ansigtet. Antioxidanter er nemlig også gode i kampen mod tidlig aldring af huden. De bekæmper det, der kaldes frie radikaler. Dem kan vores hud slet ikke lide. Frie radikaler er kemisk ustabile molekyler, der ophobes i kroppen, som angriber andre stoffer i deres jagt på at blive stabile. De kan derfor medføre en række celleforandringer og dårlige virkninger – blandt andet tidlige alderstegn. Antioxidanterne binder sig til de frie radikaler, og de neutraliserer således den negative virkning. Det er derfor godt, hvis din hudpleje indeholder stærke antioxidanter såsom C- og E-vitamin.

Du kan fjerne rynker ved hjælp af din kost

Du kan fjerne rynker ved hjælp af andre ting end din hudpleje. Blandt andet rygning samt spise- og drikkevaner påvirker din hud. Grønbladede grøntsager – såsom broccoli, gulerødder, spinat og kartofler – har ofte et højt indhold af både A-, C- og E-vitamin. Det er netop de vitaminer, din hud skal bruge for at mindske og forebygge rynker. Også blåbær og citrusfrugter er gode, fordi de indeholder masser af antioxidanter og C-vitamin. Du kan derfor også komme langt ved at omlægge en vane eller to.

Fjern rynker naturligt med ansigtsmassage

Med en ansigtsmassage – eventuelt ved brug af en gua sha – kan du også opstramme ansigtet og modvirke fremkomsten af rynker. Ved jævnlig brug kan du med en gua sha massage reducere affaldsstoffer, ilte vævet og afspænde muskulaturen. Du styrker samtidig hudens smidighed og sætter gang i blodcirkulationen. En dybdegående ansigtsmassage stimulerer også dit bindevæv og produktionen af kollagen heri. Udover at være en dejlig selvforkælelse, kan det altså også have en reel virkning både på og i din hud.