Test: Her er det bedste vippeserum (2022)

Med drømmen om længere, tættere og fyldige øjenvipper er jagten på det bedste vippeserum sat ind! Vi dykker ned i hvilke kriterier et produkt skal leve op til for at kunne bryste sig med at være det bedste vippeserum. Og så tester vi et helt naturligt og økologisk vippeserum for at undersøge om det lever op til forventningerne. I det følgende kan du blive klogere på vores vippeserumtest – rigtig god læselyst.

bedste vippeserum

Sådan finder du det bedste vippeserum

Jagten på det bedste vippeserum er for længst sat ind og både forbrugere og producenter lægger sig i selen for henholdsvis at opstøve og udvikle det bedste øjenvippeserum. Men hvornår er et vippeserum det bedste og hvilket specifikt vippeserum kan bryste sig med denne prestigefyldte titel? For at kunne besvare dette spørgsmål kræver det at man sætter sig ind i samtlige aspekter ved vippeserummer, herunder effekt, anvendelse, indholdsstoffer, bivirkninger m.m. Har du behov for at få genopfrisket din generelle viden om vippeserum, kan du læse vores udførlige artikel om emnet.

For at kunne udpege det bedste vippeserum på markedet bliver man nødt til at gøre sig nogle overvejelser omkring succeskriterierne. For hvilke kriterier skal et vippeserum overhovedet leve op til, før man kan kalde det for det bedste øjenvippeserum? Dette spørgsmål stillede vi os selv, da vi skulle udvikle vores nye Økologiske Bryn- & Vippeserum. I bestræbelsen på at skabe det bedste vippeserum landede vi på tre kriterier, som skulle udgøre grundlaget for udviklingen af serummet.

Kriterier for det bedste vippeserum

Vi blev hurtigt enige om, at det første kriterium selvfølgelig skulle være, at serummet skal få vipperne til at vokse sig længere og tættere. Og ikke nok med det, så skal de også vokse sig stærke og sunde – vipperne må for alt i verden ikke vokse sig længere på bekostning af deres sundhed, ligesom serummet heller ikke må kompromittere kroppens generelle sundhed og velvære.

Derfor blev det andet kriterium vi stillede, at øjenvippeserummet skulle være et fuldt ud rent produkt, formuleret med naturlige ingredienser og helt uden medicinske og skadelige indholdsstoffer. Efter vores opfattelse kan et serum nemlig umuligt være det bedste, hvis det indeholder stoffer, som potentielt kan have uhensigtsmæssige helbredsmæssige bivirkninger. Vi havde også et krav til at produktet skulle være 100% vegansk.
Det tredje kriterium, som vippeserummet skulle leve op til var, at det skulle være nemt at anvende. Serummet skulle være let og praktisk at have med sig, og det skulle være nemt at fordele en retmæssig mængde af produktet.

Med disse tre kriterier i baghovedet udviklede vi Økologisk Bryn- & Vippeserum. Dette serum er et 100% naturligt, rent og vegansk alternativ, der ikke alene fremmer væksten af dine øjenvipper, men også bidrager til vippernes generelle sundhed. Og så er det super nemt at anvende. Vi har udført en grundig test af serummet forud for lanceringen og ifølge vores testpersoner kunne dette vippeserum meget vel være blandt de bedste. I det følgende dykker vi ned i vores test af vippeserummet.

Sådan foregik vores test af vippeserum

Vi har udført en test af vores Økologiske Bryn- & Vippeserum for at undersøge, om serummet lever op til kriterierne og for at få et indblik i, hvad brugerne synes om det. Produktet er derfor blevet afprøvet af 43 testpersoner, som alle fik vippeserummet med hjem til test i 6 uger. Efterfølgende afgav alle testpersoner både kvantitativ og kvalitativ feedback.

Test af vippeserum: Resultater og feedback

Testresultatet viser at over 79% af deltagerne oplevede en positiv effekt af Økologisk Bryn- & Vippeserum inden for 6 uger, herunder både stærkere og længere vipper. De fleste testpersoner oplevede tidligst en effekt efter 3 uger, og for en fjerdedel af testpersonerne satte virkningen først ind efter 6 ugers brug.

I det følgende kan se nogle af resultaterne og læse testpersonernes feedback fra testen af øjenvippeserummet.

Synligt tættere og længere vipper

Testpersonerne har både oplevet en vækst af nye hår samt en øgning af længden på allerede eksisterende vipper. Testpersonerne har både testet produktet på bryn og vipper, og mange har oplevet gode resultater begge steder. Her er et udpluk af kommentarerne:

“Jeg har set den største effekt på mine vipper. De føles stærkere, tykkere og længere. Det tog lidt længere tid med mine bryn, men jeg er også begyndt at se forandring nu. Der vokser flere hår ved mine bryn, og de virker stærkere og tykkere.”
Sarah

“Mine vipper er blevet længere, kraftigere og mørkere. Der er vokset nye hår frem på mine bryn, som aldrig har været flottere.”
Katrine

“Mine vipper er blevet markant længere, mere fyldige og mørkere. Mine vipper er blevet tættere og små nye hår er vokset frem.”
Kristina

“[Jeg har] Primært lagt mærke til flere vipper, men kan nemt se på før og efterbillederne, at der er sket forandring på både bryn og vipper.”
Lone

Nemt at påføre og drøjt i brug

Mange respondenter har været positive over påføringen via rollerball. Rollerballen er lille og handy, og gør at der tilføres den helt rette mængde produkt, så du ikke overdoserer. Her er nogle kommentarer fra testpersonerne:

“Rullen fungerer super godt og fordeler produktet rigtig fint. Det er nemt og man undgår samtidig unødigt spild, da den fordeler jævnt og passende.”
Nanna

“Super applikation”
Regitze

“Det er meget nemt og simpelt at påføre – “roll on” effekten gør det virkelig let.”
Nina

Færre vipper falder ud

Mange vippeserummer virker godt mens man bruger dem, men i det øjeblik man afbryder brugen, afbrydes effekten også og i nogle tilfælde efterlades øjenvipperne i dårligere tilstand end før. Der er fx en del brugere af vippeserummer med prostaglandin, som har ytrer at vippehårene falder ud efter endt brug. Dette er ikke tilfældet med Økologisk Bryn- & Vippeserum. En af del af testpersonerne har tidligere afprøvet andre vippeserummer og har derfor haft mulighed for at holde Økologisk Bryn- & Vippeserum op mod dem. Her er nogle af udtalelserne:

“Min oplevelse er at dette produkt skal benyttes lidt længere tid før effekt, men resultatet fremstår mere holdbart og naturligt. Jeg vil klart fortsætte med at bruge det.”
Nina

“Jeg ser størst forandring på vipperne foroven (…). Tidligere produkter som f.eks. serum, jeg har brugt, har gjort mine vipper længere, men også gjort, at de er faldet af i større grad efter noget tid. Det oplever jeg ikke med dette serum.”
Nina

“Kraftigere vipper og bryn. Jeg mister færre vipper og bryn end tidligere”
Iben

“Både længere og kraftigere bryn og vipper. Er holdt op med at farve dem.”
Marie

Mildere end andre vippeserummer

Blandt testpersonerne har der været bred konsensus om, at Økologisk Bryn- & Vippeserum er langt mildere mod huden end andre vippeserummer. Her er et uddrag af respondenternes udtalelser:

“De tidligere serummer, jeg har prøvet, sved ved påføring og jeg blev endda også lidt rød langs vippekanten. Med dette serum er der ingen gener eller andre former for reaktioner. Jeg føler virkelig at jeg kan mærke, at det er et produkt med naturlige ingredienser – og det gør mig bare meget mere tryg ved at bruge det.”
Sarah

“Stort set samme effekt som de kemiske varianter jeg har prøvet. Elsker at dette er naturligt og uden skadelige ingredienser, men samtidig virker!”
Katrine

“Jeg synes at det har haft samme effekt som M2, som jeg tidligere har anvendt. Dog elsker jeg, at dette er et naturligt produkt uden bivirkninger, der er lige så effektiv som de kemiske varianter på markedet.”
Nanna

“Dette produkt har klart været meget mere behageligt at anvende end andre jeg har brugt, da de andre jeg har brugt har været mere kemiske med skrappe ingredienser som fik det til at svie i mine øjne og gøre huden omkring vipperne rød og irriteret. Jeg følte det var noget krads stads, som jeg ikke have lyst til at putte i mit ansigt og jeg stoppede hurtigt igen. Med jeres serum føler jeg meget mere at jeg forkæler mit ansigt med et lækkert økologisk produkt, som er lækker for huden og hårene og som samtidig giver en god effekt.”
Anne

Derfor er Økologisk Bryn- & Vippeserum det bedste

Slutteligt i spørgeskemaundersøgelsen spurgte vi respondenterne hvorvidt de ville anbefale produktet til andre og i så fald hvorfor. Blandt de mange af serummets kvaliteter, som blev fremhævet, var det tydeligt at testpersonerne satte stor pris på serummets effekt og på at produktet er 100% naturligt, rent, parfumefrit og allergivenligt. Og det varmer virkelig vores hjerter her hos Naturligolie, da målet netop var at skabe det reneste, virksomme alternativ på markedet. Vi vil gerne kunne tilbyde jer det bedste vippeserum – for hos os er kun det bedste godt nok. Herudover udtalte mange af respondenterne at produktet er dejlig drøjt i brug, hvilket også var noget vi havde in mente, da vi udviklede produktet. Udover at være drøjt i brug, så får du hele 10 ml serum og dermed markant mere for pengene end hos andre brands, hvor man ofte får omkring 5 ml. og ofte til en højere pris.

Her er hvad testpersonerne har valgt at fremhæve som de bedste kvaliteter ved Økologisk Bryn- & Vippeserum:

“Det indeholder 100% naturlige ingredienser, men giver samtidig synlige resultater” Og at vipper og bryn bliver stærkere, blødere og kraftigere.”
Julie

“Et naturligt produkt som rent faktisk virker. What’s not to like.”
Marie

“Lækre ingredienser. Smuk emballage. Ingen irritation. Efterlader ikke huden fedtet. Fungerer fint selvom jeg er kontaktlinsebruger.”
Christina

“Det er et effektivt produkt, der både giver flere nye hår og samtidig sundere bryn og vipper. Og det er helt naturlige og lækre ingredienser.”
Marie

“Det er et ærligt produkt, hvor man kan gennemskue ingredienslisten.”
Julie

“Jeg er vild med gennemsigtigheden i produktet. Jeg ved hvad der er i og jeg skal ikke være bekymret for kemi og andre skadelige ingredienser.”
Hanne

“Tættere vipper og bryn.”
Iben

Hør hvad Sabine siger om Bryn- & vippeserum

Vil du vide mere om det bedste naturlige vippeserum?

Vil du vide endnu mere Økologisk Bryn- & Vippeserum og om vippeserum generelt? Så kan du læse meget mere i dette udførlige skriv om vippeserum. Her kan du læse om alle aspekter ved brug af vippeserum, herunder ingredienser, virkning, tips og meget meget. Og har du nogen spørgsmål til vores Økologiske Bryn- & Vippeserum er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os.

325 DKK

Økologisk

Bryn- & Vippeserum

10ML

Booster den naturlige hårvækst og giver fyldigere og sundere hårstrå.