Økologisk Ricinusolie

40 DKK75 DKK

Denne økologiske, koldpresset og uraffineret ricinusolie er velegnet til brug på både huden og i håret, hvor den udemærker sig ved sine fugtbevarende og blødgørende egenskaber. På huden er ricinusolien velegnet til meget tør hud, strækmærker, skadet hud/sår og rynker. I håret er ricinusolien et oplagt valg som balsam eller kur imod tørt hår og hovedbund.

Har du læst om hvad Ricinusolie kan gøre for bryn og vipper? Hvis ikke kan du læse vores artikel om lange fyldige vipper her.


  • Økologisk koldpresset uraffineret olie
  • UV beskyttende glas med pipette
  • Certificeret af Soil Association Organic
  • 1-2 dages fragt med GLS (fri fragt ved køb over 399,-)
Varenummer (SKU): 1017 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores ricinusolie er økologisk og koldpresset af amerikanske ricinus frø. Ricinusolie er rig på dens karakteristiske ricinusoliesyre, der giver en let klistret hudfornemmelse men hurtigt absorbering. Ricinusolien hjælper til fornyelse af skadet og tynd hud og imod betændelse ved små sår, rifter og forbrændinger. Ricinusolien giver en flot glans og anvendes hyppigt i olieblandinger til pleje af bryn, læber, hår og negle.  

Ricinusolien er god blandinger med andre olier og butters, hvor den tilfører smuk glans og svampehæmmende egenskaber. En klistret men let absorberende olie med en neutral duft.

Yderligere information

Egenskaber på huden

Fugtgivende, antibakteriel, svampehæmmende, blødgørende

Anvendes til

Akne/bumser, eksem, svamp, betændelse, pigmentpletter, sensitiv og irriteret hud, ar, skadet hud, infektioner

Penetrering

Langsom

INCI

Ricinus communis

Plante

Ricinus / kristpalme

Vækstdel

Frø

Oprindelse

Amerika

Udvinding

Koldpresning

Duft

Neutral

Farve

Lys hvid-gullig

Størrelse

100ml, 30ml, 10ml