En fugtgivende nyhed

Økologisk Fugtserum – Hyaluronsyre

Økologisk Fugtserum – Hyaluronsyre  giver huden en eksplosion af fugt, mindsker fine linjer og efterlader huden ensartet, spændstig og fugtmættet. 

olie til huden

Giv huden et fugtboost

Økologisk Fugtserum med vegansk hyaluronsyre og økologisk vindruevand virker som en magnet, der suger fugt til sig. Den trænger hurtigt ind i huden takket være sin lette konsistens og er velegnet til alle hudtyper. Brug Økologisk Fugtserum både morgen og aften for en sund, ensartet og hydreret hud.

Økologisk Fugtserum er

  • 100% naturlig
  • 94,1% økologisk
  • Parfumefri
  • Vegansk

Fugtgivende hyaluronsyre

Økologisk Fugtserum er spækket med en optimal koncentration af vegansk hyaluronsyre, der giver en øjeblikkelig fugtgivende effekt, mens huden også får et strålende og fugtmættet udseende over tid. Hyaluronsyre kan binde væske op til 1000 gange sin egen vægt, og er derfor en enormt effektiv fugtgivende ingrediens, som giver huden et “plump” udseende og mindsker fine linjer.

Økologisk vindruevand

Økologisk Fugtserum har et højt indhold af økologisk vindruevand, en unik ingrediens fyldt med hydrerende sukkerstoffer, der effektivt slukker hudens tørst. Derudover indeholder økologisk vindruevand vigtige mineraler og antioxidanter, der mindsker rødme, beskytter mod frie radikaler og virker lindrende på sensitiv hud.

Mild og effektiv

Økologisk Fugtserum er mild og giver samtidig synlige resultater. Uden tilsat parfume og velegnet til alle hudtyper, der har brug for intensiv fugt. I Økologisk Fugtserum er unødvendige ingredienser skåret fra, og derfor indeholder den udelukkende naturlige ingredienser, som giver et effektivt fugtboost og virker lindrende.

Økologisk fugtserum fra naturligolie
fugtserum

ØKOLOGISK FUGTSERUM 10ML

130 kr.

gave til mor

ØKOLOGISK FUGTSERUM 30ML

265 kr.

Hvordan anvendes Økologisk Fugtserum?

Fordel Økologisk Fugtserum på ren hud både morgen og aften. Konsistensen er let, trænger hurtigt ind og giver en øjeblikkelig effekt. Afslut med ansigtsolie tilpasset din hudtype.

Tip: Bland 1 dråbe Økologisk Ansigtsolie Glød med 4 dråber Økologisk Fugtserum for at tilføje huden ekstra fugt og næring.

Økologisk fugtserum fra naturligolie layla
Økologisk fugtserum fra naturligolie

Hudpleje med omtanke

Økologisk Fugtserum er parfumefri og kan anvendes af alle hudtyper, selv den mest sensitive hud.

100% naturlige og veganske ingredienser bestående af fugtbindende hyaluronsyre og økologisk vindruevand.