1-2 DAGES LEVERING

GRATIS FRAGT OVER 399,-

100% TILFREDSHEDSGARANTI

ØKOLOGISK & VEGANSK

Få dine øjenbryn til at vokse med et øjenbrynserum

Med et serum til dine øjenbryn kan du vinke farvel til tynde, sparsomme og overplukkede bryn. Et øjenbrynserum kan hjælpe dine bryn til at vokse sig sunde og kraftige og til at gro ud igen efter overplukning eller hårtab. Øjenbrynserummet plejer også hårstråene, så dine øjenbryn bliver nemme at style. Vi har udviklet et multifunktionelt serum, som kan anvendes både på bryn og vipper, nemlig Økologisk Bryn- & Vippeserum. Serummet stimulerer brynenes vækst og øger volumenen i hårstråene. Og ikke nok med det, så er produktet økologisk, plantebaseret og uden bivirkninger. Her kan du læse hvordan vores øjenbrynserum kan gøre underværker for dig og dine bryn.

øjenbrynserum

Et 100% naturligt og vegansk øjenbrynsserum, der virker

I dag findes der et utal af øjenbrynserummer på markedet og det kan være lidt af en opgave at skulle finde hoved og hale i udvalget. For de fleste forbrugere virker det som et uoverskueligt projekt at skulle sætte sig ind i hvad de forskellige produkter indeholder og hvordan indholdsstofferne virker og differentierer sig fra hinanden. Derfor er der desværre mange forbrugere, der vælger i blinde og ender med produkter, som enten ikke virker optimalt eller har uforudsete bivirkninger. En del vækstserummer til både bryn og vipper indeholder stoffer fra lægemidler, som kan have både midlertidige og varige bivirkninger. Vil du gerne tilegne dig lidt mere generel viden om serummer til vipper og bryn, så kan du læse denne udførlige artikel, der kommer vidt omkring emnet.

Ønsker du et øjenbrynsserum, der virker og samtidig er sikkert at anvende, så er Økologisk Bryn- & Vippeserum et godt bud. Dette serum skiller sig ud ved at være et naturligt produkt med rene og økologiske ingredienser. Serummet er multifunktionelt og kan derfor både anvendes på dine øjenbryn og -vipper. Økologisk Bryn- & Vippeserum booster hårvæksten på bryn og vipper og giver både sundere og kraftigere hårstrå. Serummet indeholder naturlige ingredienser med dokumenteret effekt og kan anvendes trygt af alle – også gravide og ammende. Med Økologisk Bryn- & Vippeserum får du et naturligt øjenbrynserum, der virker. Du kan læse meget mere om de forskellige ingredienserne på denne side.

Dine øjenbryns vækstcyklus

Ligesom de hår vi har på hovedet, så har bryn også en vækstcyklus og denne består af tre faser: En anagen fase (vækstfasen), en katagen fase (overgangs-/nedbrydningsfasen) og en telogen fase (hvilefasen). Den anagene fase er den aktive vækstfase, hvor brynene vokser. Den katagene fase er en kort overgangsfase, hvor blodtilførslen til hårsækkene mindskes og væksten derfor midlertidigt bremses. Den telogene fase er en hvilefase, hvor brynet er inaktivt og ikke gror. Efter den telegone fase starter cyklussen forfra.

Selvom både vores hår og vores øjenbryn har en vækstcyklus, så er brynenes cyklus markant kortere end hårets. Brynenes fulde vækstcyklus varer omkring 4 måneder. Dette betyder at der er hyppigere udskiftning af hårene og at hårene aldrig når at vokse sig særligt lange. De individuelle bryn befinder sig forskellige steder i vækstcyklussen, hvorfor det også er på forskellige tidspunkter de falder ud.

Der er ingen måde at undgå at brynene bliver afstødt i løbet af den telogene fase. Til gengæld kan du ved anvendelse af Økologisk Bryn- & Vippeserum booste brynenes vækst i den anagene fase og således opnå længere og kraftigere bryn i løbet af den tid brynene gror.

Sandheden bag kraftige øjenbryn

Nogle mennesker er født med sparsomme, tynde og næsten usynlige bryn, mens andre fra naturens siden er blevet udstyret med kraftige øjenbryn. Det samme gør sig faktisk gældende med al hårvækst på kroppen: Det er nemlig genetisk bestemt hvor kraftig en hårvækst du har. Så hvorvidt du fra naturens side er udstyret med fint eller tykt hår, korte eller lange øjenvipper, sparsomme eller kraftige øjenbryn er bestemt af dine gener. Men ydre faktorer kan også have en indvirkning på, om dine øjenbryn opnår deres fulde potentiale.

Visse sygdomme og medicinske præparater, overplukning, voksning og kradse kosmetiske produkter kan have en negativ indvirkning på dine øjenbryns tilstand og kan i nogle tilfælde forårsage at brynene ikke vokser sig så kraftige, som de reelt har potentiale til. Men der findes heldigvis også faktorer som har en positiv indvirkning på brynenes sundhed og vækst, fx øjenbrynserum. Drømmer du om tykke øjenbryn, så er det svært at komme uden om et øjenbrynserum, fx Økologisk Bryn- & Vippeserum. Et brynserum booster nemlig dine bryns vækst, så de kan vokse sig længere og kraftigere. Samtidig hjælper et serum også med at pleje hårstråene, så de bliver mere smidige og modstandsdygtige.

Få dine øjenbryn til at vokse ud igen efter overplukning

Tilbage i 90’erne var det som bekendt på mode at have øjenbryn så tynde som streger. Men moden har det jo med at ændre sig og da kraftige øjenbryn pludselig var in var der mange, der kæmpede mod efterveerne fra overplukning. Enhver der har overplukket sine bryn ved præcis hvor vanskeligt det er at omstille til fyldige og kraftige øjenbryn, hvis man har været lidt for flittig med pincetten.

Gennem tiden har en del kvinder henvendt sig til os, fordi de har overplukket deres øjenbryn og leder efter et naturligt produkt, der kan understøtte brynenes vækst. Mange mennesker, der har overplukket øjenbrynene oplever at brynene ikke rigtig vokser ud igen. Og det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jo mere du kontinuerligt plukker dine øjenbryn, desto svagere bliver brynenes hårsække. Du kender måske effekten fra hårfjerning på kroppen ved fx voksning og sugaring – jo flere gange du vokser det samme hudområde, desto svagere og mere sparsomme bliver hårene. Dette skyldes at kontinuerlig voksning og plukning kan skade hårsækkene og medføre at de ikke længere producerer nye hår eller at de nye hår er meget skrøbelige. Men fortvivl ej, for med et godt øjenbrynserum kan selv de fineste bryn komme til at fremstå kraftigere og vokse sig længere.

Med Økologisk Bryn- & Vippeserum kan du hjælpe dine øjenbryn tilbage i form. Økologisk Bryn- & Vippeserum er et rent og virksomt produkt, der kan få dine øjenbryn til at vokse ud igen efter overplukning eller hårtab. Serummet er beriget med effektive, naturlige ingredienser, herunder algeektrakt, der beviseligt både giver en øget vækst og densitet på øjenbrynene. Øjenbrynserummet booster de helt fine og skrøbelige hår og hjælper dem til at opnå øget fylde og længde.

Hvor hurtigt vokser øjenbryn ud igen?

Hvor hurtigt øjenbryn vokser ud igen afhænger af hvornår i vækstcyklussen de er blevet fjernet. Som nævnt ovenfor har øjenbryn en vækstcyklus, hvis fulde længde ligger på ca. 4 måneder. Hvis dine bryn er faldet ud af sig selv, så er dette med stor sandsynlighed sket i den telogene fase, hvorfor du kan forvente at der ikke går så lang tid før de gror ud igen. Har du derimod plukket dine bryn kan du risikere at have en længere ventetid foran dig. Hvis du fx har plukket dine bryn i løbet af den anagene fase, altså vækstfasen, kan der gå op til 4 måneder før der kommer nye hårstrå ud. Og faktum er desværre, at du ikke har mulighed for at vide hvor dine bryn befinder sig i deres cyklus og derfor er tålmodighed dit allervigtigste redskab.

Få dine øjenbryn til at vokse hurtigere

Det kan føles som om tiden er gået i stå, mens man venter på at ens øjenbryn vokser. Rom blev ikke bygget på en dag og det samme gælder smukke, fyldige øjenbryn. Men du kan dog få dine øjenbryn til at vokse hurtigere end ellers ved at anvende et øjenbrynserum. Økologisk Bryn- & Vippeserum er beriget med effektive ingredienser, herunder ricinusolie og naturlig algeekstrakt, som beviseligt stimulerer hårsækkene og styrker brynene i den anagene fase, hvorfor hårstråene opnår en øget længde og fylde på kortere tid. Herudover er serummet også beriget med plejende olier, bl.a. jojobaolie og arganolie, som har blødgørende og styrkende egenskaber, der sikrer at brynene forbliver sunde, gennemfugtede og modstandsdygtige over for knæk.

Buskede øjenbryn

Nogle mennesker er fra naturens side udstyret med kraftige, buskede øjenbryn, mens andre lægger sig i selen for at opnå det buskede look. Mange af os drømmer om det vi ikke har, og søger derfor ihærdigt efter produkter, som kan føre os nærmere vores ideal.

Økologisk Bryn- & Vippeserum er velegnet til dig, der ønsker at opnå et mere fyldigt og busket look. Serummet fremmer nemlig både brynenes vækst og hårstråenes fylde. Samtidig tilfører det hårstråene intensiv pleje og efterlader brynene blødere og smidigere end før. Dette gør det nemmere for dig at style dine bryn præcis som du ønsker – også hvis du drømmer om at opnå det buskede look.

Er du fra naturens side udstyret med buskede bryn og ville du ønske at dine bryn var mindre uregérlige, så er det nødvendigt at du giver dine bryn noget blødgørende pleje. Hvis du som mand allerede har anskaffet dig vores vores Økologiske Skægolie, så kan du med fordel både anvende den til skæg og bryn. Skægolien er blødgørende og afbalancerende, og hjælper dig til at genvinde kontrollen over uregérligt skæg og buskede øjenbryn. Er du en kvinde, så kan du naturligvis også sagtens anvende din kærestes skægolie til at pleje dine bryn. Ellers anbefaler vi Økologisk Jojobaolie, som er velegnet til formålet, da den har blødgørende og nærende egenskaber.

Det bedste serum til bryn

Hvilket serum er egentlig det bedste serum til bryn? Svaret på dette spørgsmål afhænger uvilkårligt af hvilke kriterier du opstiller og hvad der er vigtigt for dig. Er det vigtigt for dig at dit øjenbrynserum øger brynenes vækst? At det gør hårstråene mere fyldige? At det er naturligt og uden medicinske stoffer? At det er uden bivirkninger?

Alle de nævnte kriterier lever Økologisk Bryn- & Vippeserum op til og derfor er serummet, hvis du spørger os, det bedste serum til bryn, der findes på markedet. Serummet består udelukkende af naturlige, veganske og økologiske ingredienser. Du kan se samtlige ingredienser og procentfordelingen af dem på denne side og på etiketten. Vi tror på fuld transparens over for vores kunder og derfor står samtlige ingredienser både på dansk og latin, så alle kan være med. Udover at være transparent, så er Økologisk Bryn- & Vippeserum også virksomt. Serummet indeholder ingredienser med dokumenteret effekt på brynenes vækst og fylde. Prøv Økologisk Bryn- & Vippeserum allerede i dag og boost dine bryn med et 100% naturligt og vegansk produkt helt uden bivirkninger og skyggesider.

325 DKK

Økologisk

Bryn- & Vippeserum

10ML

Booster den naturlige hårvækst og giver fyldigere og sundere hårstrå.

F.A.Q

Virker serummet både på bryn og vipper?2021-08-10T14:22:45+02:00

Ja, Økologisk Bryn- & Vippeserum er udviklet til anvendelse på både bryn og vipper. Vi er tilhængere af en simpel hudplejerutine og forestillingen om at udvikle to separate produkter til selvsamme formål forekommer os uhensigtsmæssig og profitorienteret. Derfor har vi udviklet ét multifunktionelt produkt, som både egner sig til bryn og vipper.

Kan serummet hjælpe til at gro øjenbryn ud igen efter overplukning?2021-08-10T14:22:19+02:00

Ja. Økologisk Bryn- & Vippeserum er velegnet til at booste svage og skrøbelige bryn, der har været udsat for overplukning. Serummet booster brynenes naturlige vækst og giver fylde til svage hårstrå.

Er serummet godt til buskede øjenbryn?2021-08-10T14:21:56+02:00

Økologisk Bryn- & Vippeserum indeholder plejende og blødgørende olier, der kan medvirke til at tæmme uregérlige og buskede øjenbryn. Leder du efter et produkt, der udelukkende blødgør og tæmmer brynene uden at fremme væksten, anbefaler vi dog Økologisk Jojobaolie.

Hvad sker der, hvis jeg stopper med at bruge serummet?2021-08-10T14:21:30+02:00

Hvis du ophører brugen af Økologisk Bryn- & Vippeserum vil dine bryn fortsætte i deres naturlige cyklus og virkningen fra serummet ved gradvist aftage. Du vil ikke opleve nogen drastiske ændringer som fx tab af bryn, ligesom man oplever ved prostaglandinserummer, hvor hårene kunstigt fastholdes og derfor falder ud, når anvendelsen ophører.

Har øjenbrynserummet nogen bivirkninger?2023-05-30T17:48:56+02:00

Nej. Økologisk Bryn & Vippeserum har ingen kendte bivirkninger. Nogle få personer oplever, at den kan svie en lille smule efter påførsel, dette er ikke farligt og stopper igen efter få minutter. Hvis du mod forventning oplever gener ved brug, bør du stoppe med at anvende produktet.

Er der skadelige stoffer i serummet?2021-08-10T14:20:01+02:00

Nej, serummet består udelukkende af naturlige ingredienser og indeholder ingen medicinske indholdsstoffer såsom prostaglandiner. Serummet er naturligvis også fri for parabener, parfume, phthalater, mineralsk olie, silikone, PEG m.v. Både på produktsiden og etiketten er alle ingredienserne anført både på dansk og latin, så du altid ved præcis hvad du påfører dine bryn.

Hvor langt rækker de 10 ml.?2021-08-10T14:19:24+02:00

Serummet er særdeles drøjt og de 10 ml. rækker til omkring 6 måneders daglig brug.

Hvor længe må jeg anvende serummet?2021-08-10T14:18:49+02:00

Der er ingen begrænsning på hvor længe du må anvende serummet. Økologisk Bryn- & Vippeserum er fuldstændig rent og naturligt, og du vil kun opleve en øget effekt ved fortsat anvendelse af serummet.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?2021-08-10T14:18:17+02:00

Du kan forvente at se resultater i løbet af 6-8 uger. Nogle af vores testpersoner har dog oplevet resultater allerede efter 3-4 uger. Resultatet varierer fra person til person. Det fulde potentiale opnås efter 12-16 ugers daglig brug. Vi har naturligvis en tilfredshedsgaranti, hvis du ikke oplever det forventede resultat. Læs mere her.

Mine øjenbryn vokser ikke ud igen – hjælper serummet?2021-08-10T14:16:36+02:00

Der kan være forskellige årsager til at dine øjenbryn tilsyneladende ikke vokser ud – den hyppigste er overplukning, men andre faktorer såsom medicin, sygdom, krads kosmetik osv. kan have en negativ effekt på brynenes vækst. Hvis brynene stadig er der, men bare er svage, skrøbelige eller har svært ved at gro, så kan et øjenbrynserum hjælpe til at booste væksten.

Hvor lang tid tager det for øjenbryn at vokse ud?2021-08-10T14:16:00+02:00

Hvor hurtigt dine bryn vokser ud afhænger af, hvornår i brynenes vækstcyklus de er blevet fjernet eller er faldet ud. Øjenbrynenes fulde vækstcyklus varer omkring 4 måneder. Du kan være uheldig at have plukket dine bryn i begyndelsen af den anagene fase (vækstfasen) – i så fald kan der gå op til 4 måneder for de vokser ud igen.

Hvad er et serum til bryn?2021-08-10T14:14:55+02:00

Et serum til bryn er et produkt med virksomme indholdsstoffer som fremmer brynenes vækst og efterlader dem fyldigere og længere. Produktet påføres dagligt og virker efter nogle ugers kontinuerlig brug. Økologisk Bryn- & Vippeserum virker efter 6-8 uger. Produktet booster den naturlige hårvækst samtidig med at det øger hårstråenes densitet.

2022-01-14T13:46:35+02:00

2 Comments

 1. Pernille 2023-03-28 af 12:02 am- Svar

  Nem at påføre. Kan se effekt efter blot 14 dage.

  • Louise P Rasmussen 2023-04-26 af 12:45 pm

   Hej Pernille,
   Det er fantastisk at høre! Tusinde tak fordi, at du har lyst til at dele det med os :)

   De allerbedste hilsner,
   Louise / Naturligolie

Læg en kommentar