Ricinusolie 100 ml

70 DKK

Ricinusolien er god på både huden og i håret, hvor den virker drøjt og udemærker sig med sine fugtgivende og blødgørende egenskaber. På huden er ricinusolien velegnet til meget tør hud, strækmærker og rynker. I håret er ricinusolien et oplagt valg til kur imod tør hår og hovedbund. På grund af sin fede karakter er ricinusolien et glimrende alternativ til syntetiske hårstylingsprodukter.


  • Økologisk koldpresset olie
  • Certificeret af Soil Association Organic
  • Uraffineret olie
  • Dag til dag levering
  • Fragt 19,- (Fri fragt ved køb over 199,-)
Varenummer: 1017 Kategori:

Yderligere information

Egenskaber på huden

Fugtgivende, antibakteriel, svampehæmmende, blødgørende

Anvendes til

Akne/bumser, eksem, svamp, betændelse, pigmentpletter, sensitiv og irriteret hud, ar, skadet hud, infektioner

Penetrering

Langsom

INCI

Ricinus communis

Plante

Ricinus / kristpalme

Vækstdel

Frø

Oprindelse

Amerika

Udvindingsmetode

Koldpresning

Duft

Neutral

Farve

Lys hvid-gullig