Økologisk Vindruekerneolie

55 DKK135 DKK

Denne økologiske, koldpresset og uraffineret vindruekerneolie er rig på linolsyre og absorberes hurtigt, uden at efterlade huden fedtet. Vindruekerneolien har sebumregulerende og astringerende egenskaber, der hjælper til fugtbalance i kombineret, fedtet og uren hud.

Varenummer (SKU): 1044 Varekategori:

Beskrivelse

Vores vindruekerneolie er økologisk og koldpresset af kerner fra modne italienske vindruer. Vindruekerneolie er kendt for sine stærke antioxiderende egenskaber der virker beskyttende og blødgørende for huden. Det naturligt høje indhold af linolsyre (omega 6) skaber balance i hudens fedtproduktion og gør vindruekerneolien ideel til pleje af olieret hud, akne og bumser.

Vindruekerneolie kan anvendes alene og i blandinger med andre olier og butters, hvor den virker hurtigt absorberende og sebum-regulerende. En let absorberende olie med en mild jordet duft.

Yderligere information

Egenskaber på huden

Fornyende, sammentrækkende, antioxidant, blødgørende, anti-rynke (anti-aging), sebumregulerende

Anvendes til

Fedtet hud, akne/bumser, moden hud, skadet hud

Penetrering

Hurtig

Indeholder

E-vitamin, Omega-6 fedtsyrer, Omega-9 fedtsyrer

INCI

Vitis Vinifera

Plante

Træ / stok

Vækstdel

Kerne

Oprindelse

Italien

Udvindingsmetode

Koldpresning

Farve

Lys grøn

Duft

Neutral

Størrelse

30ml, 10ml