Økologisk Kokosolie 100ml

80 DKK

På huden er kokosolien blødgørende og beskyttende, og god til tør, irriteret, dehydreret og solskoldet hud. I håret virker kokosolien udglattende og blødgørende. Kokosolien er i nordisk klima fast som smør, men smelter så snart den kommer i kontakt med huden eller i blandinger med andre olier.

Varenummer (SKU): 1067 Varekategori:

Beskrivelse

Vores kokosolie er økologisk og jomfru koldpresset af den indvendige del fra filippinske kokosnødder. Kokosolie er rig på mættet fedtsyrer (laurinsyre og myristinsyre), der er kendt for anti-bakterielle og svampehæmmende egenskaber og god til skadet eller skallende hud samt irriteret hud og hovedbund.

Kokosolie kan anvendes alene og i blandinger med andre olier og butters. Kokosolien er fast i konsistens ved stuetemperatur, men smelter i berøring med huden og temperaturer over 24 grader.

Yderligere information

Egenskaber på huden

Nærende, blødgørende, beskyttende, lindrende

Anvendes til

Tør hud, dehydreret hud, moden hud, kløe, solsensitiv hud, tør og afskallende hovedbund

Penetrering

Mellem/langsom

INCI

Cocos Nucifera

Plante

Træ

Vækstdel

Nød

Oprindelse

Philipinerne

Udvinding

Koldpresning

Duft

Kokos, karakteristisk

Farve

Hvid