Jojobaolie ØKO 100 ml

105 DKK

Jojobaolien er en multifunktionel olie som minder meget om hudens egen sebum (fedtlag) og er ideel til alle hudtyper og hårtyper. Ved påføring på huden regulerer jojobaolien hudens sebumproduktion og skaber balance i uren, sensitiv eller olieret hud. Jojobaolien absorberes hurtigt af både huden og håret, og vil i blandinger med mere langsomme olier bevirke at disse trænger hurtigere ind.


  • Økologisk koldpresset uraffineret olie
  • UV beskyttende glas med doseringspumpe
  • Certificeret af Soil Association Organic
  • Dag til dag levering
  • Fragt 25,- med GLS (Gratis ved køb over 300,-)
Varenummer: 1020 Kategori:

Yderligere information

Egenskaber på huden

Sebum-regulerende, beroligende, blødgørende, beskyttende, regenererende, anti-rynke (anti-aging)

Anvendes til

Fedtet hud, akne/bumser, sensitiv hud, tør hud, dehydreret hud, rynket hud, slap/træt hud, udsat hud

Indeholder

E-vitamin, Omega-3 fedtsyrer, Omega-6 fedtsyrer, Omega-9 fedtsyrer

INCI

Simmondsia chinensis

Plante

Busk

Vækstdel

Nød

Oprindelse

Peru

Udvinding

Koldpresning

Duft

Neutral

Farve

Gylden, gullig