Lav din egen bodyolie

 

Her ser du, hvor nemt det er at lave din egen bodyolie med få ingredienser. Du kan i princippet bruge så få eller mange du har lyst til, men når du sammensætter flere olier får du alle de gode egenskaber olierne hver især har.

Denne bodyolie er med hensigt på, at huden bliver ekstra udsat i sommerperioden med sol og saltvand. Derfor giver denne bodyolie en masse fugt uden at den fedter for meget. Den er også yderst reparerende, da arganolie indeholder meget e-vitamin, som har en beskyttende og reparerende effekt. Derfor er olien også god som aftersun. Abrikos olie er lidt federe, men suveræn til den tørre hud, som måske endda klør af tørhed.

Naturlige olier trænger bedre ned i huden, da de minder meget om huden eget fedtlag. Olier ligger en sund og nærende ”hinde” på huden som giver meget mere end en creme gør.

Her er brugt 1/3 del af hver olie:

Arganolie 30 ml.
Jojobaolie 30 ml.
Abrikos 30 ml.

2-3 pump e-vitamin (forlænger holdbarheden, så den ikke harskner!)

Tip: smør denne bodyolie ind lige efter du har slukket bruseren, når huden stadig er våd og dup dig tør med håndklædet. Det giver den lækreste fugtmættet hud!

Bodyoilen kan bruges af alle på alle aldre – en bodyolie til hele familien!

Kærligst Tina Lykkegaard, Holistisk Hudterapeut

Se vores olier
2017-09-19T11:41:33+00:004 juli, 2017|DIY|3 Comments

3 Comments

 1. Katrine Berg Sommer 2017-08-20 af 1:57 pm - Svar

  Hej 🙂

  Hvordan foreslår i at man nemt rengøre sin flaske og pumpe inden man blander en ny?

  • Tina Lykkegaard 2017-08-22 af 12:19 pm - Svar

   Hej Katrine, jeg vasker dem altid med neutral opvaskemiddel og bruger en lille flaskerenser. Jeg laver en lidt sæbevand og pumper pumpen godt igennem af mange omgange og til sidst i rent vand også af mange omgange. Inden du blander er det en god ide at spritte den af med husholdningssprit for en sikkerhedsskyld. Kh Tina, Naturligolie

 2. Gitte 2017-11-19 af 10:53 am - Svar

  Jeeres produkter ser rigtig fine ud, men jeg er typen som ikke får blandet de her ting selv. Har I overvejet at sælge blandede olier?

Læg en kommentar