Bevar trygheden når du handler hos Naturligolie

Kortlægning af seneste initiativer i forbindelse med COVID-19.

Læs om, hvordan vi sikrer vores kunder og medarbejdere, samt seneste opdateringer omkring levering og lagerstatus. 

Du kan fortsat handle hos os, præcis som du altid har gjort. Dog har vi taget nogle midlertidige tiltag i brug , som du kan læse mere om herunder. Vi opfordrer desuden alle til at følge myndighedernes anbefalinger om forebyggelse af smitte.

  1. Vi følger Sundhedsstyrelsens anvisninger til at beskytte os selv og andre. Det betyder i praksis, at vi vasker hænder og spritter af hver gang de skal i kontakt med produkter og pakker, der skal ud af døren. Derudover vasker vi ekstra meget hænder i løbet af dagen og undgår fysisk kontakt med hinanden.
  2. Naturligolie er en mindre virksomhed, hvor vi i forvejen ikke er mange, der er samlet ét sted. Med virussen for øje, har vi alligevel skåret ned, så de medarbejdere der kan, arbejder hjemmefra og vi højst er 1-2 personer ad gangen i vores pakkeri.
  3. Vi har gjort hovedrent med sæbe og sprit, og har fokus på at holde både pakkeri og kontor ekstra rent. Enkeltvis i vores fritid, har vi som mange andre danskere, prioriteret at blive hjemme og undgå sociale arrangementer.

Vi opdaterer som situationen udvikler sig. Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os skrive til [email protected]

Pas godt på jer selv og hinanden.

Mange hilsener, 

Os fra Naturligolie