Om

Historien

Caroline Hannibals interesse for gua sha massage startede på TikTok, og siden da er hun dykket ned i gamle kinesiske healingsmetoder, taget gua sha kurser og finjusteret sine teknikker, som har taget verden med storm. Caroline og teamet bag Naturligolie har længe arbejdet på serien af specialdesignede beauty tools, som er resulteret i Basic of the Basics kollektionen.

“Jeg havde et ønske om at skabe min egen gua sha og face roller, da det er de to tools, jeg selv bruger og som har givet mig de bedste resultater. Siden jeg prøvede Økologisk Ansigtsolie Glød første gang har den været en fast del i min rutine. Det er den bedste olie jeg har prøvet! Derfor var det helt naturligt for mig, at jeg skulle skabe min kollektion i samarbejde med Naturligolie.” forklarer Caroline.

Produkterne

Basic of the Basics kollektionen består af en gua sha og en face roller, som begge fås i krystallerne blå sodalit og tigerøje. “Under udviklingen af designet, var det vigtigt for mig, at de skulle være enkle uden alle mulige fancy features og forholdsvis tynde, så de ikke glider ud af hænderne. Det har taget tid at finde frem til det rette design, der både var æstetisk og let at anvende, men jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Det er basic of the basics.” fortæller Caroline.

Caroline Hannibal

Caroline Hannibal er tidligere CMO hos Basic Apparel, og har arbejdet som TikTok influencer og konsulent siden januar 2021. Hendes TikTok profil er gået fra 136 følgere til 1,4 mio. på bare ét år, og hun har videoer med mere end 30 millioner visninger. Caroline er en dedikeret skønhedsnørd, og hendes dragende video content engagerer følgere fra hele verden, og gør dem klogere på alt fra akne til komplette gua sha guides.