• Naturlig olie glød og næring

Ansigtsolie der giver glød og næring

Hvem vil ikke gerne have lidt ekstra glød her i foråret? Samtidig med at pleje huden med nogle af de bedste olier? Jeg har forsøgt at indskrænke mig til tre suveræne olier til alle hudtyper, og samlet dem i én og samme glødende blanding til ansigtet.

Denne ansigtsolie er specielt oplagt til dig der eksempelvis med normal/tør hud, tendens til urenheder og/eller sart hud. Olien består af hjulkroneolie, hybenkerneolie og havtorneolie.

Havtornolien er “tør” som betyder, at den trænger hurtigt ind i huden. Den har en smuk orange farve, som er med til at give huden glød. Havtorneolie virker beroligende på en stresset og sart hud, men den har også den egenskab at den øger blodcirkulationen, som gør at huden får ilt og næring. Det er med til at give glød på sigt også.

Hybenkerneolien er også en tør olie, som ikke fedter på huden ligesom havtorn olie. Hybenkerne olie er en hudfornyende olie, som gør at huden holdes ung, smuk og stærk. Både hybenkerne olie og havtorne olie er også godt til forebyggelse og behandling af pigmentforandringer.

Hjulkroneolien tager lidt længere tid om at trænge ned i huden. Den indeholder GLA fedtsyre som er ideelt til den tørre hud, men den indeholder stadig ikke store mængder oliesyre, som ikke er ideelt hvis man har tendens til urenheder. GLA er også suverænt til ekstrem tørre hudtyper som eksem. Hjulkrone olie er også med til at dæmpe eventuel rødmen og irritation i huden.

15 ml (40 pump) hjulkroneolie
15 ml  (40 pump) hybenkerneolie
5 ml (12 pump) havtorneolie (Er du meget lys i huden, start da med 5-8 pump)
2 dråber E-vitamin (Kan undlades, men forlænger holdbarheden)

Køb opskriften her

6 dråber cedertræ
4 dråber ylang ylang
2 dråber lavendel

Duftene kan undlades eller skiftes ud med andre dufte.

OBS! Brug IKKE æterisk citron, bergamotte eller appelsin hvis du skal ud i solen. Det gør huden lysfølsom!

Bland olierne i en 30 ml. Flaske og ryst dem godt.

 

Kærligst Tina Lykkegaard, Holistisk hudterapeut

Køb opskriften her

 

 

 

2018-02-05T09:27:43+00:0029 marts, 2017|DIY|0 Kommentarer

Læg en kommentar